Uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve нαкι̇кαт tarafından 25 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleyküm arkadaşlar öncelikle gemimin özelliklerini yazarak başlıyayım

18 seviye
    31 lf3
    16 bo2
    15 2klık hız
    8 iris 1 tanesi 4 seviye
    extralar zaten full
    pet 12 seviye kami 3 var
    16 arge kalın sıkmaya göre dizili
    skylab full
    vip yapıcam 1-2 güne
    yakında aegis alıcam ve genel olarak kasılıyorum hangi uçuş düzenini almamı önerirsiniz şimdiden herkese teşekkürler

2. Merhabalar,

benim önerim kalp uçuş düzeni kalkan ve darbe puanına olumlu etkisi var.lazer vuruşunu biraz düşürüyor ama skylab full diyorsunuz bu açığı oradan rahatça kapatabilirsiniz.

iyi forumlar

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kasılmak için bana göre elmas birebir.Yada modumuzun dediği gibi kalp uçuş düzenini alabilirsiniz kalp uçuş düzeni de iyidir.

İyi forumlar

4. Elmas kasılmakta iyidir ama vip olanlar için iç içe öneririm. %50 hasarı artırır ve vipken normal birine göre fazla vurmuş olursun.

5. sağolun cevaplarınız için kalp almaya karar verdim.
    kardeşim %50 roket için geçerli darbe puanınıda %30 indiriyor az değil deymez bence

6. Captivity

Captivity User

Leanovla kasılırken iç içe varsa '' lazere ne gerek var zaten 10 k roket atıyorum '' diye düşünmek kısmınıda hesaba katarsan gerçekten iç içe iyidir :)

7. Necronator

Necronator User

katılıyorum leonov da 2 kat %50 iç içeden %100 roket hızı da vipden gelirse %600lük artış sağlar

8. ben aegis için söylüyorum ama :)

9. %20 indiriyor ve buda argesi tam olan bir aegisin dpsini 260bine düşürür.

10. Merhaba ,

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

11. kilitleyebilirsiniz teşekkürler

12. Merhaba ,

Konu çözüldüğünden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.