uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KRAL_LODOS tarafından 10 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

25 argeyim 2lf4 geri kalan lf3 ful iris 3 havoc 2 hercul pusatım kalp güve ve burgu var bi uçuş düzeni daha almak istiyorum çarkımı alayım yoksa başka bi uçuş düzenimi alayım

2. Merhaba ,

Çark uçuş düzeni hızınızı %5 arttırırken lazer silahının vermiş olduğu hasarı düşürüyor.Kullanmış olduğunuz gemi zaten hızlı,çark uçuş düzeni seçeneğinin yanında halka ve elmas uçuş düzeni seçeneklerine de bakabilirsiniz.Mutlaka bütün uçuş düzenlerinde artı bir özellik olduğu gibi eksi yönleri de var.Benim size konuya katkı anlamında tavsiye edebileceklerim bunlar,arkadaşlarda fikirleri ile mutlaka konuya katkı sunacaklardır.

Keyifli forumlar

3. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

Teşekkürler modum halka ve elmas uçuş düzenini bende düşünüyorum sıralamayı nasıl yapayım onu düşünüyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.