Uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CΔΓ∏ΔGΣ-ƤΔΓΔDISΣ tarafından 8 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkdaşlar.

Ben bu x3 te 30kuri çekicem 90k+10k 100k urim olucak. 20LF3 1LF4 16SGNBO2 FULL ELİT HIZ 4 İRİS 8 arge Vegayım (Goliyi sevmiyorum yavaş olduğundan dolayı). Uçuş düzeni almayı düşünüyorum.Kalp uçuş düzeni çok makul görünüyor.Fakat başka fikri olan varsa uçuş düzeni alma şunu yap gibi fikirlere açığım.

2. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

bence arge yapmalısın argen düşük irisleri krediyle alırsın :) kalpi pek önermem ben çünkü canın biraz çok olsa ne yazarki bence elmas derim :D yinede sana kalmış petde alabilirsin kami 3 de alırsan güzel uri kasarsın derim tabi iyiden bi onlineysen

3. Teşekkür ederim fikrin için :).Ama elmasta darbe puanları baya bi düşüyor iyice patlıyacaz iyice driot tamir masrafta masraf :D.Kalpte ciddi artış gerçekleşiyor hem darbede hem kalkanda bide 200k civarı kalkan olunca .

Başka Fikri olan varsa yazsın lütfen...

4. Ancasin

Ancasin User

Bence uçuş düzeninden daha acil olarak lf3'e, irise ve argeye ihtiyacın var. Vega kullanmadığım için uçuş düzeni tavsiye edemeyecem ama genel olarak kalp iyidir :)

5. Captivity

Captivity User

Elmas al kasılırsın 4 irisken kalbi ne yapacaksın hatta bana kalırsa kutu aç en azından lf4 falan çıkar

6. Arkdaşlar saolun cevaplar için öncelikle.

Şuan 4 iris olduğumdan lf3 lerim full. Geri kalan irisleri kredi ile alıcam. Bu sebelpe uçuş düzeni uygun bir seçenek bence.Uridium biriktirdikçe kutu açıyorum zaten 4.sünde lf4 çıktı :D.

Uçuş düzeni alıp geri kalanını anahtar mı yapayım yani ?

7. Sana şöyle diyim 21 arge vegayım darbe puanım 230 bin sanırım tam hatırlamıyorum argeyle beraber. Elmasa geçince 154 bine kadar düşüyor. Sen şuan argesiz oldugun için elmas almanı tavsıye etmıyorum ki sende 120-130 bine kadar duser sanırım darbe puanın. Kalp gayet iyi bence. Benım fikrim bu.
    Bide lf4 ü hangi haritada çıkardın :D :D

8. Çok saol fikrin için kalp alıcam :).
    LF4ün hiçbiri haritayla ilgisi yok 3-8 den 3-6 ya gidiyodum baktım 2tane korsan kutu peş peşe açtım çıktı . Bence peş peşe açmak ile ilgisi var :)

9. DELI•VAR

DELI•VAR User

161 bin oluyor vegayla çok az oluyor leo oluyosun resmen:D konuya geliceksek yerinde olsam argeye yatırırdım ama sen dersen arge yeterli uçuş düzeni alayım değişiklik olsun dersen kalp al

10. Eyvallah saolasın. Bu arada benim gemiyi fulledim iris eksik 4adet.Goliath da kullandım ama vengeance oynaması hem daha zevkli hemde yakalanmıyor goliathla vuruş farkları en fazla 700 oluyor.Sizce Goliatha mı geçeyim yoksa Vengeancedemi kalayım ? 14 lvlım

11. Bence Goliath'a geç ve elmas uçuş düzeni al. Çünkü 200k'larda kalkanın varmış. Bu demektir ki eğer elmas uçuş düzeni alırsan, kalkanın azalmaya başladığı andan itibaren örneğin kalkanın 230.000 ise 2300 kalkan yeniliyor saniyede. Eğer 250.000 ise 2500 kalkan yeniliyor saniyede. Yani çok işe yarıyor 2k vuran yaratıklarda kalkanın hiç bitmeden yaratık kesersin, üstelik baskın da atmıyorsun şuan kasılman gerektiği için elmas ideal bence.

12. Arge yap yada lf3 leri fulle krediyle iris alınca lf3 alırken sıkılacaksın :)

13. Şimdi güzel hoşta darbe puanları %30 düşüyor çook uçuk bi rakam ve üstüne üslük tallon falan kasıldığım için sürekli yabancı şirketten oyuncular oluyor.Sonra buum.Ben kasılırken zorlanmıyorum etrafında dönünce olay bitiyor :D..Damage eksikliği var 3.5 4k falan vuruyorum.

Peki sence goliye geçeyimmi şuan lf3lerim full zaten vengeanceyim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ağustos 2014
  14. Goli Daha iyi olacaktır.Zaten hasarında artıcak.Uriyle lf3 lerini fulleyip argeye git krediyle iris kesinlikle

15. Saolun cevaplar için ... :)

16. Nebulous

Nebulous User

Merhabalar,

Şu noktada uçuş düzenlerinden sadece kalp uçuş düzenini önerebilirim sizin için.Bir diğer önerim ise argeye ağırlık vermenizdir.

Saygılar,
    Nebulous

17. Saol moderoter kardeşim hepiniz saolun vakit ayırdığınız için

İyi oyunlar..

18. Zaten Goliath aldıktan sonra elmas alacaksın hem biraz arge yaparsın canın artar + elmas uçuş düzeni alınca kalkanının %1'ini her saniye yeniliyor süper bir şey düşün kalkanın 250k diyelim yaratık sana 2500 vuruyorsa kalkanın hiç bitmeden yaratığı kesebiliyorsun ilerde kalkanın fazla olunca çok çok işe yarar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.