Uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 16 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yıldız Uçuş Düzeni roketin hasarınımı%25 arttırır roketatar hasarınımı arttırır ben roket görüyorum ama sizi hep roketatar derken görüyorum

2. Merhaba ;

Kim roketatar diyormuş, gösterin bana! :) Açıklama da ne yazıyorsa odur ki roket hasarı diyorum ben.

Keyifli Forumlar.

3. Adres Ver Pampa Hemen Gelelim :D

4. kesin ve net cevap modum ''Roket hasarını %25 artırır, ancak roketatarın tekrar yükleme süresi de %33 artar. ''

●MΔŇÌ√ΣŁД● bunu beğendi.
  5. Aslında o yazıyı ben kopyala yapıştır yapacaktım fakat, gemime o kadar uzun süredir girmedim ki şifresini unutmuşum :D

Yazının açıklaması : Tekli roket hızı %25 artıyo, 5li roketin atış süresi de %33 artıyor.

Mesela ; 100 saniye ise 133 saniye oluyor.

Keyifli Forumlar.

6. saolun kitlenebilir ama kim demişse vur de vuralım patron

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Espirili aciklamalariniz cok hosuma gitti:)Gerekli aciklamarin yapildigini ve konunun cozulduguni gordugum icin kilitlenmesi uygunudur.

Keyifli forumlar

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.