uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯gαмє-☼-σνєя¯¯»TR tarafından 16 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bende şuan kalp uçuş düzeni var yeni uçuş düzeni alıcamda kıskaç kafama yattı ama , kalkan penetrasyonunu % 10 azaltır. bu ne oluyor kalkanın dolmasınımı yavaşlatıyor??

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kalkanlarınızın önlediği hasarın %10 luk kısmı darbe puanınıza yansıyacak bu anlama gelmekte.

İyi forumlar

3. hm tm saol modum buda dabe puanı fazla götürüyor. sizce hangi uçuş düzenini alayım?

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Fikir almanız için konuyu yeni başlıyanlara taşıyorum.Görenler fikirlerini söyledikçe sizde karar sahibi olabilirsiniz :)

İiyi forumlar

5. sizinde fikrinizi alsaydık modum :)

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Eğer kasılıyor iseniz ve aegisiniz varsa elmas olabilir.

İyi forumlar

7. elmas haricinde ne önerirsiniz

8. viper1903

viper1903 User

dp ve kalkan durumun iyise kasılmak için yarasa veya bariyer , baskın için güve, yengeç te cubi de çok faydası oluyor

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şuan yarasa olsa gözünüz kapalı yarasa alın derdim ancak ne zaman çıkar bilemeyiz :)

İyi forumlar

10. pff kararsızlık nede sıkıcı ben atak istiyorum atak verende sadece kıskaç var ama oda savunmayı mahfediyor yarasa npc keserken çok iyi

11. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Uçuş düzenleri hakkında ayrıntılı bilgiyi buradan bulabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

12. titans___

titans___ User

ben yarasa kullanan pek görmüyorum alcam ama neden olanlar var ama kullanmıyorlar nden acaba birde bu jack potlarda videolarda şerefi kullanıyorlar alsaymışım alırımda yarasayı bekliyom açıkcası jackpot arenada da kullanan görmiyorum açıkcası buda dikkatimi çekdi az uri değil neticede

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yarasa herkeste bulunmaz yılda 1 kez falan çıkıyor alan çok az kişi oluyor.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.