Uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 6 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. 24 arge 2 lf4 1 havocum. Uçuş düzenleri kalp-elmas .
    Sorunum bu. çok hızlı kasılıyorum art arda 11 tallon keserkenki halim bu. Ben diyorum ki yengeç alıp +5 tallon daha kesip daha hızlı kasılsam iyi olmazmı. Ama bazıları yengeç kasılmak için zor vb. diyorlar. Bana bariyeri öneriyorlar. Bariyer bana göre değil çünkü kalkan emilimi azalıyor. Sonra daha çok düzen var.
    Arada kaldım çoğunluk olarak yengeç alasım geliyor. sonra sıra ile kıskaç içiçe ve güve.
    Bu dört düzenden hangisini almalıyım ?
    Birde şu var:
    Biraz daha kasıp apis gününde 100 kutu şansımı deneyebilirim. şu anda 8 parça %30 indirimle net 500

Son düzenlenen: 7 Kasım 2014
  2. Merhaba ,

Ekipman ve arge gibi bilgilerinizi de yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Modum fotoğrafın üzerinde yazıyor. 24 arge 2 lf4 irisler ful4 2si 5. seviye 1 havoc kalan lf3 bo2 yeteri kadar

4. Aegis alıp kasıl derim. elmas ile kalkan srunun olmaz dp bittikçede aegis yetenği kullanırsın

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Uçuş düzeni değilde aegis + elmas çok daha yararlı olur.

İyi forumlar

6. Aegis kullanmıyorum - kullanamıyorum. Test serverinde aegisim var.
    Citadel denedim tam benim için gemi hiçbir şekilde patlama sorunu yok alacak olursam onu alırdım. Bunuda arkadaş yeni alınca hayırlı olsuna gitmiştim orada denedim bi :D
    Neyse konuyu dağıtmayalım :)
    Şu anda 4 seçenek var:
    Kıskaç-Güve-Yengeç-İçiçe
    Hepside işime yarıyor ama 375k uriyide uçuş düzenine veremem :)

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bundan sonrası sizin kendi bütçeniz, stratejinize bağlı.

Keyifli Forumlar

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Açıkçası ben yengeçle kasılanını görmedim.Ancak modumunda dediği gibi stratejinize uygun olanı seçiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.