Öneri uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ΓΘCCΘ•™ tarafından 1 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi Uçuş Düzeni

1. Kıskaç

oy sayısı 2
    22,2%
  2. Kalp

oy sayısı 5
    55,6%
  3. Elmas

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Yengeç

oy sayısı 1
    11,1%
  5. Bariyer

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle herkese kolay gelsin iyi forumlar gemim 8 iris 2 havoc 4 lf 4 var 3 hangar(goli,vega,spearheard) golinin tüm tasarımları var 250 binliklerin güve uçuş düzeni var
    105 k uri var sizce hangi uçuş düzenini almalıyım çoğunlukla kasılıyorum kapı yapıyorum güve var zaten baskın için kıskaç veya kalp diye düşündüm sizde fikirlerinizi söylerseniz sevinirim

Lütfen Oylayın...

2. Merhaba ,

Genel olarak kasıyorsanız Kalp yada Elmas olabilir fakat tercihen Kalp daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

3. kapı ise kıskaç al şeref için

4. bende öyle düşünüyorum hem lazer vuruşu hem şeref kalpte vuruş düşüyor

5. bence zeus gunu bugun aç kutu baktın tasarım çıktı

6. kardeşim tüm tasarımlar var zaten venom solace falan hepsi var tasarım lazım değil :D

7. lf4 ve zeus şimşek :D

8. ahmettyran

ahmettyran Guest

Kalp savunmayı bayağı arttırıyor ama vuruşu az da olsa azaltmıyor değil.. Ama kasılırken vaktinizi tamir ile geçirmek istemiyorsanız kalp öneririm.

9. ben ws de kalpte sıkarım d azalınca guveyey geçerim keserim

10. CİLΛ

CİLΛ User

bende 1m credilik var :(
    ama kalp alabilirsin iyi olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.