Uçuş Düzenleri önemli yenilik(herkes içeri)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JohnCooper[JC] tarafından 6 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Düzenlemeyi gerekli görüyor musunuz?

Anketin kapanma tarihi 6 Ocak 2017.
  1. Evet (Desteğinizden dolayı teşekkür ederim)

90,0%
  2. Hayır (Başınıza böyle bir sorun gelirse supporttan kullanıcı hatası denmesini bekliyorsanız)

10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar benim gözüme çarpan açıklardan biri dükkandaki uçuş düzenleri ile ilgili.
    Hiç başına gelen oldu mu bilmiyorum ama bir uçuş düzeni aldıktan sonra artık o uçuş düzenine ihtiyac duymuyoruz çünkü tüm yan gemilerimizde dahi aktif durumda oluyor.Sorun şu ki 1 uçuş düzeni aldınız elmas diyelim siz başka bir uçuş düzeni almak isterken yanlışlıkla ikinci kez elmas düzeni alıyorsunuz. Bu sebeple supporta şikayet ediyorsunuz ve size kullanıcı hatası gibi saçma bir bahane uydurulup o kadar emekle yada parayla aldığınız uridiumlarınız havaya uçuyor.
    Bu alanda bir düzenleme yapılıp alınan uçuş düzenleri artık kendi şahsi dükkanınızdan kaldırılması gerekir.Böylelikle bu hata da oyundan tamamen temizlenmiş olur.

**EIC-CIE**, Sertan ve yılmaz749749 bunu beğendi.
  2. kursat_822

kursat_822 User

bence cok dogru bı noktaya degmıssın +1

3. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

sende olan bi diroit düzenini tekrar satın alınca alınıyor mu ? urin gidiyo mu? bu çok saçmaymış cidden oyum kesinlikle +1 insanız sonuçta yanlışlıkla bastık mı ortalama 100 k uri gidebilir

4. teşekkür ederim beyler, evet tekrar satın alınıyor ve urimiz de gidiyor

5. Başıma gelmedi, gelmez de zaten hepsi var.
    Yinede (+1)

6. WolfWar

WolfWar User

Demek istediğini tam anlayamadım ama kötü birşeye benzemiyor +1 :)

7. 61BayKus

61BayKus User

Kesinlikle +1...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ocak 2016
  8. GREED

GREED User

Uri gitmicekse +1 :D

9. evet dostum bu konuda haklısın katılıyorum yada gemi tasarımlarında oldugu gibi(venom alıp bidaha almıya kalktıgında bu tasarıma zaten sahipsin) uyarı vermesi gerekir bosu bosuna uri gitmesin yani ben orayı artık aştım butun duzenler var ama yeni ve gelişmekte olanlar icin cok guzel bişey zaten o uridyumu kasasıya kadar canı cıkıyo milletin bilirim o duyguyu :D

10. Anlayışın için teşekkür ederim. Bu tür sorunları nasıl görmezden geliyorlar aklım almıyor.

kara_bela_muhammet bunu beğendi.
  11. Aliens

Aliens User

Kesinlikle katılıyorum. Tasarımlarda mevcut tasarım alınamıyorsa bu uçuş düzenleri içinde geçerli olmalı. Oyum olumlu.

GREED bunu beğendi.
  12. Merhaba ,

+1/-1 ya da -/+ şeklinde kısa mesaj yazmak yerine biraz da olsa düşüncelerinizi yazmanız daha iyi olacaktır.

Mesajınız silinmiştir.

İyi forumlar.

13. ÖMER.E

ÖMER.E User

Hocam hakkını helal et normalde bende şikayetçiyim bu durumdan evet vermem lazımdı ama böyle önemli şeylere hayır verenlerin ne düşündüğünü anlamaya çalıştım :D onun için hayır yaptım
    Not: Sinir bozucu oluyormuş :D

14. eminim ki hayır diyenlerin bir sebebi olmadığına sadece bu oyuna zarar veren bir avuç zavallı...

ÖMER.E bunu beğendi.
  15. katılıyorum yerinde bir düzeltme olur.

16. Olabilir aynı durum diroitlerde geçerli maksimum sayıya ulaşıldığında satın alımı yapılmıyor/gözükmüyor. Daha önce başıma gelmedi ama insanlık hali ne olacağı belli olmaz. +

17. Sertan

Sertan User

Mantıklı :) +1

18. ÖMER.E

ÖMER.E User

Hocam oy değiştirme seçeneği varmış yeni farkettim hakkını verdim +1 :D Tam destek

19. İnşallah bir şeyleri değiştirebiliriz, herkese desteğiniz için tekrardan teşekkür ederim.

ÖMER.E bunu beğendi.
  20. Konu gerçekleşti!

DARKLORD bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.