Uçuş Düzenleri !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -HadiCanımSende- tarafından 11 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Uçuz düzenleri ihaleye sunulsun mu ?

1. Evet sunulmalı.

oy sayısı 7
    35,0%
  2. Hayır sunulmamalı.

oy sayısı 13
    65,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uçuş düzenleri ihaleye sunulsun. Ki zaten öyle ucuza 10 m 20m gibi bi paraya gideceğini hiç zannetmiyorum yani gene alması zor olacaktır. Buradanda birileri çıkıp zamanla ucuzlayacaktır demesin çünkü aynı şeyi zamanında aegis için vs.de söylediniz ve aegis hala yeterince pahalı.

Edit: Sadece kendinizi düşünmeyiniz oyunu bir bütün olarak değenlendiriniz yani çarı orta seviyelere getirmiş ancak 1 tane dahi uçuş düzeni olmayan kişileride düşünün ve mantıklı bir sebebiniz var ise hayır oyunu veriniz.

Son düzenlenen: 11 Eylül 2015
    ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. bence sunulmamalı biz uri ile almışken yeni gelen biri hepsini crediyle mi alsın -1

Son düzenlenen: 11 Eylül 2015
  3. WightPro

WightPro User

arkadaşa katılıyorum biz uriyle aldık diğerleri crediyle almasın

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

sadece başlığı okuyup hayır oyunu verdim ne olursa olsun gelmem li
    Oyum Olumsuz -1

Darion26 bunu beğendi.
  5. ELFİDA___

ELFİDA___ User

ama artık gemiler ihalede . uçuş düzenleride olmalı.

6. olsunda bizim uri verip aldığımız düzenler açık artırmada credi ile satılacak bizim urilerin hesabi ne olacak buda hangar mevzusuna donmesin

7. sunulmamalı

8. Ben daha dün 105k uridiuma droit düzeni aldım.
    Neden şimdi pazara sunulsun ki.
    Benim de eksik düzenler ama yine de gelmesin.
    Biraz çaba harcayın yaw bu kadar mı zor.

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  9. Kesinlikle gelmemeli

10. ben uri ile aldım diyip bencillik yapmasak aegisi uridium ile alanlar olmadımı ? veya spectrumu veya venomu veya herhangi birşeyi bunlar ihaleye sunulduğunda sizde bunlar olmasa idi oh ne güzel değil mi ? bencilliğin lüzumu yok beyler olumsuz diyebilirsiniz sadece ben uri ile aldım sizde uri ile alın diye bir düşünce bence çok saçma.

11. TheMaster

TheMaster User

Benim gemimde 3d düzenler dahil tüm düzenler mevcut. Sadece düzenlere 1.5 m ye yakın uridium ödedim. Ben -1 diyorum.
    Ha verdiğim uriyi bana iade edip kredilik satılacaksa hay hay

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.