ucus duzenı onerısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •»Чσĸ•эdîcî•[тцяк]«• tarafından 22 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar gemım gelısmekte olan bır gemı elmas ucus duzenı mı dersnız kalp ucus duzenı mı hangısını alayım

2. takemyhard

takemyhard User

ekipmanını yazarsan daha yararlı olur bence :)

3. 1 lf4 20 lf3 gerisi lf2 15 bo2 15 elit hız petim var 10 argeyım 6 ırıs 2 flax gemı golıath

4. Genelde ilk olarak kalp uçuş düzeni alınıyor. Uçuş düzenin hiç yok sanırım. Elinde hiç uçuş düzenin yoksa kalp al derim. Sonra elmas mı, burgu mu alayım diye düşünebilirsin. Bir tavsiyedir diğer arkadaşların cevabını merak bende ediyorum.

Kasılmak için direk burgu alıp, genel kullanımda standart uçuş düzenini kullanmakta bir seçenek olabilir.

DARKLORD bunu beğendi.
  5. DARKLORD

DARKLORD User

Arkadaşın dediği gibi burguyu önce almak güzel olur çünkü 20% hasar artışı az değil. Skylab durumunu bilmiyorum ama roketler sepromlu lazerler de promeriumlu olursa çok daha hızlı kasılırsın burguyla da beraber. Sonra da kalp alırsın dolaşırken standart uçuş düzeni yerine kalp kullanırsın. Elmas pek önermiyorum çünkü fazla yardımcı olmuyor onun yerine kredi biriktirerek aegis almaya çalışabilirsin. Server kalabalıksa mavi kutu açarak şansını deneyebilirsin çünkü aegisle hasar düşse de durmadan npc kesebileceğin için hızlı kasarsın.

6. skylab fena degıl 10 levelın ustu hepsı roketler seprom basılı oluyor genelde lazere pro basıyorum dedıgın gıbı aegıs fıkrı mantıklı ama once ırıslerı tamamlamayı dusunuyorum yanlıssa duzeltın pet 8 level olmak uzere onunla hammadde ve kutu toplamaya cıkcam guzel seyler olcak gıbı duruyo ama su pet konusundada yardımınıza ıhtıyacım var kac radar koymalıyım 1 saatte petle beraber kac pala toplarım yardımlarınız ıcın tesekkurler... urudyum cekmeyı dusunuyorum bu arada onuda belırteyım...

7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Mart 2016
  8. DARKLORD

DARKLORD User

sürekli kutu toplayan arkadaşlar genelde 4 radar kullanıyor, gerisi kurtarma protokolü. 4 radar pallada da gayet yeterli olacağı için daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum. ama palladium toplamak zahmetli iştir ve pvpde katlayıcı ile kutu toplamak kadar getirisi yok. o yüzden tavsiyem katlayıcı alarak mümkünse pvp, değilse diğer haritalarda kutu toplamanız.

9. Aliens

Aliens User

Bana kalırsa etkili kasılabilecek iseniz elmas öneriyorum.Yok, ben kutu toplarım dersen kalp al. Elmas şu açıdan iyi: sürekli kalkan yenilediği için x-7 haritalarında kristallon keserken çok işinize yarar.

10. Tom_Cat

Tom_Cat User

2 iris daha alıp uçuş düzenlerine başlayabilirsiniz.favorim kalp,burgu,güve sırası.zamanla beğendiğinizi de alabilirsiniz.

11. takemyhard

takemyhard User

argede kalkan sıklığını fullemeden elmas sizin işinize fazla yaramaz bence...birde dpnin %30u gidiyorki 10 arge bir gemi için dezavantaj... kalp alırsanız hem kalkan değeriniz artar hemde dpniz yükselir...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.