ucus duzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dark_Fate tarafından 21 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dark_Fate

Dark_Fate User

Sa arkadaslar... Öncelikle gemi bilgilerimi yazip sonra sormak istediklerimi sorucam. Gemilerim Goli-Leo-Spearhead 22 lf3-6bo2-12 elit hiz-3 iris-5 flax Gelelim asil konuya 2 ucus duzeni alicam ama bu ucus duzenlerini kapida kullanicam. Ben yengec ve elmas dusundum. kalkan bol olcak yengecle kapida kalkan bitene kadardalcam sonra kacip elmasla kalkan basip bida dalcam yapicagim kapilar alpha beta gamma.

2. Kapi icin guve alinabilir.Ama ozelliklerine bakilinca henuz ucus duzeni isinie yaramaz .Bo-2 sayin cok az argen ne kadar 15 ten az ise argeye yatir.8iris 31 lf3 16 bo2 15 elit hiz olmadan ucus duzeni almak mantiksiz oluyor emin olun...

3. Dark_Fate

Dark_Fate User

ben irisleri ve bo2 leri acik artirmadan tamamlicam 24 arge uzarinden gidiyorum ama fazladan kalkan slkligini fullendim 13 argeyim 450-550 k arasi kalkanim olucak bence benim taktikle basarili olur diye dusunuyorum en yakin zamanda bo2 fulleyip isleme baslicam

4. eray

eray User

uçuş düzeni için erken.irisleri tamamlamalısınız.ayrıca hangi gemiyi sıklıkla kullanıyorsunuz bilmiyorum ama goli için ele alacak olursak arkadaşın da dediği gibi 31 lf3 16bo2 15 g3n7900 olmadan,argeyi biraz daha yükseltmedikten sonra uçuş düzeninin gereksiz olduğunu düşünüyorum.Eğer yine de öneri isterseniz kalp düzeni tavsiyemdir

5. Dark_Fate

Dark_Fate User

ucus duzensiz kapi yapilirmi ki ilk 3 kapi eger yapilir derseniz 150k uriyi napim indirim paketi var

ama siz beni anlamiyosunuz ben simdi ful kapi yapcam spear la palla toplayip goliyle kapi yapcam yengecle kalkan bitene kadar slkip sonra kacarken elmasla hizli kalkan doldurup bida elmaz geccem. yakin zamanda uri cekersem bo2 sayi artircam. irisleride acik artirmadan alcam.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ağustos 2015
  6. Kardesim ben 15 lf3 ile 10 da bo2,4 irisle alpha beta gammayi yaptim kami 3 ile ama taktik bilmen lazim mesela ben gammada 2 kez oldum betada da ayni o yuzden insta acarak kami atmani oneririm kristallinlere

7. eray

eray User

uçuş düzenine para vereceğine aegis alman daha mantıklı bu durumda.büyük bir indirime girmişti.(spearhead iki konfide kaçış konfisi gibi olsun alabiliyorsan katlayıcı al) pvp de kutu topla kutulardan 300 uri ve 3 gg çıkabilir zamanla hem uri olur hemde gg olduğu için kapıları rahatlıkla açabilirsin.kapılar için kami olması çok büyük rahatlık olur onu da zamanla alırsın 8 levelden önce pete bir şey almanı önermem

8. Dark_Fate

Dark_Fate User

konu kitlenebilir

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzerek onu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.