Üç soru...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~~PARDUS~~ tarafından 7 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Merhaba,

Birinci soru: Apiste %25 hemen inşa et indirimi mevcut.Bu Zeus diroitinde var mı?Yoksa neden uygulanmıyor?

İkinci soru: Geliştirmeler de 4 farklı gemide B02 kalkanı kullanıyorum ama ana gemimde hangi kalkanı geliştirdiğimi nasıl anlarım bunun bir yolu var mı?

Üçüncü ve en önemli soru: Çılgın cubikon etkinliklerinde son 3-4 defadır yaptığınız etkinlikler de bilerek ve isteyerek saatleriyle oynayıp iyi uri kastığımızı gördüğünüzden sürekli saatleriyle ilgili ani değişiklikler yapmaktasınız bunu herkes görüyor ve bana göre uyanıklıktan başka birşey değil.Türkiye serverindaki üst yönetim bu konuda ne yapmakta ve bunu biran önce bu haksızlığı biz oyuncular lehine merkezi uyarmalısınız.

Son olarak modlarımızdan ricam sıradan ve sırf cevap vermek için cevaplanmasın sorularım...

İyi Çalışmalar,

2. Yanlış hatırlamıyorsam zeusda %25 indirim oluyordu.

geliştirilen malzemenin üstünde mavi ufak rakamlar vardır (maximum 16 ya kadar)

buna kesinlikle katılıyorum sır oyuna para yatırılsın diye yapılan bir şey bu.

3. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Ana gemim aegis ve hangi kalkanı geliştireceğimi bilemiyorum yoksa karadüzen hepsini geliştirmek içinde uri harcamak istemiyorum...

4. coder545

coder545 User

gelismis kalkanlari diger gemilerden cikar aegise tak , hangisin gelistigini bilmiyorum diyosan arkadas soylemis , ekrana yaklasip dikkatli bakarsan gelistirme seviyeleri kucucuk mavi renkle yaziyor

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

1. Sorunuz ; Apiste %25 hemen inşa et indirimi mevcut.Bu Zeus diroitinde var mı?Yoksa neden uygulanmıyor?

Cevap ; Apis gününde , Apis Parçası çıkma olasılığı artar ve hemen inşa fiyatı %25 indirimli olur.

Aynı şekilde Zeus gününde de , Zeus günü parça çıkma olasılığı altın korsan sandıklarına eklenir ve hemen inşa fiyatı %25 indirimli olur.

2. Sorunuz ; Geliştirmeler de 4 farklı gemide B02 kalkanı kullanıyorum ama ana gemimde hangi kalkanı geliştirdiğimi nasıl anlarım bunun bir yolu var mı?

Cevap ; Geliştirdiğiniz Kalkan , Lazer , Roketatar veya modüllerin , Sağ üst köşesinde geliştirme seviyeleri açık mavi bir yazı ile yazmaktadır. ( Bakınız Resim )

3.Sorunuz ; Çılgın cubikon etkinliklerinde son 3-4 defadır yaptığınız etkinlikler de bilerek ve isteyerek saatleriyle oynayıp iyi uri kastığımızı gördüğünüzden sürekli saatleriyle ilgili ani değişiklikler yapmaktasınız bunu herkes görüyor ve bana göre uyanıklıktan başka birşey değil.Türkiye serverindaki üst yönetim bu konuda ne yapmakta ve bunu biran önce bu haksızlığı biz oyuncular lehine merkezi uyarmalısınız.

Bunu konuda daha önce şikayet gelmedi ve benimde dikkatimi pek çekmedi.

Ancak şikayetinizi iletiriz.

Keyifli Forumlar

6. webce

webce User

bence saatleri değişsin cubikona yanaşamıyoruz belli başlı şahıslar yuzunen

7. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Açıklamalar için teşekkür ederim, sadece son madde için oyunu sürekli takip edenlerin farkettiği bir durum çılgın cubikonun saatlerini değiştirmeden ve bize söylenildiği vakit uygulanırsa sevinirim üçtür bu yüzden kaçırıyorum.Arkadaşın dediği gibi herkesin olduğu saatlerdede vermenize gerek yok yoğunluk yüzünden tam randımanlı etkinliği kullanamıyoruz...

8. Merhaba ,

Ben dün gece oyun anasayfasındaki etkinlikler kısmına baktığımda 08-12-2014 tarihinde saat 20:00'da Ice Meteroid etkinliği başlıyacak şeklinde gözüküyordu. Ayrıca eğer gerekli bir durum yoksa değişiklik yapılacağını sanmıyorum.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.