Ücretsiz Enerji

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Jameika-TR tarafından 9 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Jameika-TR

Jameika-TR User

Merhaba arkadaşlar bu yeni birşey sanırım;
    Bende reklam virüslerinden dolayı tıklanmıyor ama video karşılıgı ücretsiz bişiler verdiğini az çok tahmin ediyorum ben deniyemedim bilmiyorum o yüzden kaç gg veriyor arkadaşlar.

2. Merhaba ,

Video izlendiğinde ücretsiz enerji kazanılacak fakat kaç tane olacağını bilmiyoruz. Ayrıca sanırım şu anda ya sorun var yada video olmadığı için hata veriyor.

İyi forumlar.

3. Jameika-TR

Jameika-TR User

Ben tıklanmıyor diye bi soriyim dedim ama illa yapan vardır bize bi rakam verir sanırım

4. Merhaba ,

Üzerine geldiğinizde açıklama çıkıyor zaten. :)

İyi forumlar.

5. Jameika-TR

Jameika-TR User

Modum bende bi görseniz reklamlardan orayı zor görüyorum zaten :) Üstelik gg falanda basamıyorum resim gibi oldular tıklıyorum ama işlem yok hangarda aynı şekilde bi ciftetelli neler yaptırdı bana :)

6. Tarayıcıyı tamamen Program Ekle / Kaldır kısmından tamamen kaldırıp en baştan kurduktan sonra kontrol edin.

İyi forumlar.

7. Jameika-TR

Jameika-TR User

Başka bir tarayıcı deniyorum modum şimdilik sıkıntı yok gibi umarım olmaz olursa ne yapıcagıma dahil en ufak fikrim yok :) :D

8. Merhaba ,

Genelde bazı programlar yada tarayıcı eklentileri bu tür şeylere neden olur. Eğer program yada eklentiyi tespit edip kaldırabilirseniz düzelmesi gerekiyor. Ayrıca en temizi Program Ekle / Kaldır kısmından tarayıcıyı tamamen kaldırıp en baştan kurmak iyidir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.