Ücretsiz Şirket Değiştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -HuNTeR™- tarafından 14 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Şirket Değiştirmedeki %50 şeref kaldırılsın

1. Evet Kesinlikle( Özel Günlerde)

oy sayısı 9
    50,0%
  2. Hayır Gereksiz.

oy sayısı 9
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ark.lar bildiğiniz gibi sunucularda genellikle bi şirket hakim oluyor. yani demek sitediğim ben tr3 te oynuyorum ve gözlemim şu şekilde;
    Marsta 1-1 ile 1-4 arasında her haritada illa 2-3 kasan oluyor ( en az )ve bu sayı akşam saatlerinde çok artıyor. 1-4 sibelon görevim var mesela sibelon alamıyorum adamlardan. ancak
    2-4 veya 3-4 gittiğimde sibelonların hei boşta,hatta tüm npc ler boşta geziyor.bnm hatta şuan düşman gemisi kesme görevimde var besleme yapim bi kaç düşük gemi bulurum dedim. 2 saat boyunca boş boş gezdim haritalarda. kasan kimse yok kapılarda kimse yok. uzay istasyonlarına gittim orada 1 gemi duruyor öyle. yani asıl konuya gelicek olursak önerim şu ;

Şirket Değiştirme Ücretsiz olucak ve %50 şerefimiz azalmıcak.Ancak; bu değiştirme özel günlerde olucak. zeus-lf4 günü gibi. belli günlerde değiştirme bu şekilde ücretsiz olucak.

2. Anket eklemelisin.

3. unutmuşum ekledim. ne düşünüyousn konu hakkında :) Zorunlu Şirket Değiştirme Uygulamasıda olabliir. şirketlerdeki aktif oyuncu sayısını eşitleyecek bir sistem.sistm otomatik olarak klan olarak komple az olan şirkete geçisin mesela

Son düzenlenen: 14 Aralık 2015
  4. Fikiri ortaya koyma amacın guzelde faha yeni 18 m serefim kesildi bunu kabul edemem :)
    Sirket degistirmek icin ucretsiz olabilir ama zaman sınırı olmalı ve %50 seref kesinlikle dusmeli benim fikrim bu yonde

5. Kardeşim iyi güzel yazmışsında yazdıkların hep olumlu yönden fikirler peki şirket değiştirmek ücretsiz olursa olumsuz yönleri olmayacak mı ? Bana göre evet biraz olumlu gelsede olumsuz yanınında fazla oldugunu dusunuyorum. belki geliştirebilir mesela sadece özel günlerde 1 kereye mahsus öyle birşey olursa daha iyi olacagını dusunuyorum . Aksi takdirde oyunun dengesi daha fazla bozulacaktır . Tabi bu benim kendi görüşüm . iyi forumlar :)

6. bnmde önerim bu şekilde ztn. sadece özel günlerde 1 kereye mağsus olucak. bida değiştirmek için bidaki deiştirme gününü beklicek. yada bekelmeyip eksi şeref alıp deştiricek.

7. WolfWar

WolfWar User

Çok güzel düşünmüşsün bence de kesinlikle kaldırılmalı +1 :)

8. Düşman şirketle kendi şirketinin iş birliği ile düşman kesme görevi yapma olayını bilir misin?

ŞP azalmayınca adamlar rahatlıkla şirket değişip gelecek kendi şirketimizle bizi kesecek. Düşman, istasyona kovalıyor kendi gelemiyor bizim şirketten adam kesiyor.

Fikrini detaylı düşünürsek farklı sonuçlar ortaya çıkabilir. İyi yanı varken kötü yanlarıda olabiliyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.