ÜLKE BAYRAK TASARIMLARI TÜM SUNUCULARDA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MaXiMuS tarafından 10 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce olmalımı ?

1. Evet

87,5%
  2. Hayır

12,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MaXiMuS

MaXiMuS User

Selamlar,

Daha önceden açmış olduğum Gloabal Sunucularda Hezarfen konusu pek dikkate alınmamıştı.( O konu kapatılırsa sevinirim )

Türkiye sunucuları dışında oynayan Türk oyuncuları kendilerini çöle terkedilmiş uzay pilotları gibi hissetmekte.

Global sunucularda sadece Türkler değil İspanyol,Fransız,Rus,İngiliz,İtalyan,Alman,Brazilyalı,Portekizli vs. bunların hiç birisi kendi ülkelerinin etkinliklerinden yararlanamıyor.

Önerim;
    Her ülke kendi Goliath ve Vengeance tasarımını oluşturup tüm sunucularda satışa sunsun böylece Global oyuncular kurak tatsız oyun yerine kendi ülkesini temsil ederek büyük bir aksiyon dolu oyun oynasın.

Örnek :
    Amerika bayrağı tasarımı
    Sunucu Global Amerika 1

Panamá tasarımı :

Hezarfen ;

Son düzenlenen: 10 Mart 2015
    *Cihan* bunu beğendi.
  2. *perfect*

*perfect* User

Kesinlikle olmali gb2de oynuyorum her serverda tum swlerin ozel tasarimlari ve etkinlikleri kesinlikle olmali esitlik acisindan..

MaXiMuS bunu beğendi.
  3. murresam

murresam User

Katılıyorum Bence Olmalı Diğer Amerikan Gemisi Nasıl Oluyorsa Türkleri Remsil Eden Bir Gemininde Olması Lazım..

MaXiMuS bunu beğendi.
  4. Bence herkesin ulkesine ait tasarim olmali ingiliz alman forumlarına zamanında girmiştim adamlar hezarfeni çok kıskanmıştı hani bizim tasarımlar nerde diyorlardı...

MaXiMuS bunu beğendi.
  5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bende destekliyorum.Her oyuncu kendi ülkesinin bayrağını taşımakta özgür olmalıdır.Bu Amerika ve Türkiye için kalmamalı bence.

Destekliyorum.

İyi forumlar

MaXiMuS bunu beğendi.
  6. ŞahFD

ŞahFD User

şuanda yemek yiyorum bi 5 dakika sonra fikirimi paylaşıcam düzenliyerek fakat fikrim olumsuz neden olumsuz açıklıcam ve hak vericeksiniz

edit:şimdi açıkliyim fikrimin neden olumsuz olduğunu..Özellikle buna kendimde dahil bende bir global server oyuncusuyum...ve hepimizin bildiği gibi global serverde oynayanlar olarak darkorbitte bir üvey evlat muamelesi görmekteyiz... normalde saat 8 de çıkan kazançlı saatler global serverde oynayanlara 1 saat ileride çıkar serverlere özel etkinlikler hiç bir zaman global serverlerde çıkmaz...ne yazikki buda global server oyuncuları için -bir dezavantajdır....Biz global server oyuncuları olarak hiç bir zaman özel günlerimiz olmaz...Fakat tasarıma neden olumsuz baktığımı söylicek olursam bu bir uzay oyunu ve bu oyunu bir bayrak savaşına döndürüp amacından çıkartmaya gerek yok bu donun sonu olur düşünsenize global serverde herkes kendi ülkesinin tasarımını alıyor toplanıyor daha sonra tr tasarımı giymiş gemilere sıkıyorlar böylece oyunda bir bayrak savaşı çıkmış olucak ister istemez hemde görüntü açısından çok kötü duracaktır......Oyüzden tr tasarımlarının tr de amerika tasarımlarının amerikada kalması taraftarındayım şimdi diceksiniz peki biz neden %5 hasar ve %10 şeref veren bir tasarımdan yararlanamıyoruz onada şöyle bir sistem getiricek darkorit..

global serverde oynayan oyunculara özel parayla satılan bir tasarım çıkartıcaklar bir yüzü enforcer tarzı olurken arka yüzü ise kırmızı olabilir bu tamamen darkorbit ekibine kalmış birşey ben örnek verdim yani bu tasarımda tıpkı ülke tasarımı gibi aynı fiyattan satılıcak ve her ülke yararlancak fakat sadece parayla satılan bir tasarım olucak ve tr tasarımındaki özelllikler olucak ve tüm herkes yararlanmış olucak böylecede oyun bayrak savaşına dönmemiş olucak .....

benim fikrim bu yönde sizinde hak verceğinizi düşünüyorum

Son düzenlenen: 10 Mart 2015
  7. MaXiMuS

MaXiMuS User

Düşüncenize saygı göstermek isterdim ama siz bayrağa olumsuz bakmışsınız tasarım özelliğine değil,

1- Darkorbit bir uzay oyunu olduğu dağru.Peki neden uzaya ilk çıkan ülke öncelik olarak kendi bayrağını astı ?
    2-Bayrak savaşı demişsiniz,Darkorbit uzay oyunu olduğu kadar savaş oyunudur. Bayrak savaşları klan savaşlarından daha zevkli olur ama oyun içi dostluklarda önemli örneğin bir Rus bayraklı oyuncunun Türk bayraklı oyuncu ile cubi kesmesi gibi.İki oyuncu aynı şirket olup farklı ülke tasarımı kullandıysa kırmızı yanacak diye birşey yok.
    3-Görüntü açısından kötü olur demişsiniz;
    Bayrak ,bir ülkeyi,gurubu,zümreyi ya da topluluğu simgeleyen kutsal semboldür.Hangi insan bayrağını sevmez ?

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bende şöyle birşey demek istiyorumki bayrak savaşının bununla ilgisi olamaz.

Bayrak savaşı yapılmak istedikten sonra klan ismiyle nickle belli edilebilir.Bunun için farklı bir görüntüye gerek yok.

Ayrıca yavaş yavaş kesinlikle tüm ülkeler için bu tür bayrak tasarımları çıkacaktırki bu her oyuncunun hakkıdır.

İyi forumlar

MaXiMuS bunu beğendi.
  9. Bence olmamalı bu durumda herkes tabiki kendi ülkesinin bayrağı olan gemiyi takacaktır, oyun oyun değil diplomatik uzay serüvenine döner.
    Türk tasarımlı Goliath için kaç sene forumda mücadele ettik ve öyle kazandık, diğer ülke oyuncuları da kendi ülke serverlarında istiyorlarsa biraz çaba göstersinler. Bizim geçtiğimiz yollardan geçsinler hele. :)

MaXiMuS bunu beğendi.
  10. MaXiMuS

MaXiMuS User

Şuanda zaten Global sunucularda ülkeler arası diplomatik savaşlar var :) Biz önce Türk sunucuları için uğraştık şimdi ben Global sunucular için uğraşıyorum :)

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bende destekliyorum hadi hayırlısı bakalım :)

İyi forumlar

MaXiMuS bunu beğendi.
  12. MaXiMuS

MaXiMuS User

Teşekkürler modum :)

Bazı ülkelerde satışa sunulmuş :)

13. ŞahFD

ŞahFD User

bak dostum benim kimsenin konusuna çamur attığım yok ki bu konuda sana destek verdim global sunucuları olarak şansızız diye ama bir global serverde düşünsene pvp de 2 rus bayraklı bir gemi birde amerika bayraklı bir gemi dolaşıyor bu 3 kişide ayrı ayrı şirketlerden birbirlerini tanımıyorlar ne olucak rus bayraklılar tabikide amerika bayraklı tasarıma çıkıcak yani oyunda böyle bir sorun va anlaşmazlık çıkıcak onun yerine diyorumki yine %5 ve %10 şerefden yararlanalım herkes yararlansın ama farklı bir tasarım olsun

14. MaXiMuS

MaXiMuS User

Klanlar zaten Türk,Rus,Es, gibi ülke kısaltmalarını almakta şuanda biz İspanyollarla savaştayız sunucudaki her oyuncu kimin kim olduğunuda iyi biliyor.Biz konuyu genel merkeze sunalım Ruslarla Amerikalılar o sorunu kendi aralarında halletsin.Benimle savaşacak adam bayrağıma düşmanlığı olduğu için savaşacaksa o adamla sonuna kadar savaşırım.

.*GöKMeN*. bunu beğendi.
  15. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

bendende destek özgürlük adina

Iyi Forumlar

MaXiMuS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.