Ülke Yapımcı Temsilciliği

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve yunus431414 tarafından 16 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. dark orbitte türkiyede yüzyüze muhatap olacağımız bir ofis büro var mı

2. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

DarkOrbit adına bu yönde bir Türkiye Temsilciliği bulunmamaktadır.

İyi Forumlar.

3. raporlayıp iletirseniz sevınırım ıhtıyac var

4. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Ne tür bir konuda ihtiyacınız var? Yardımcı olalım. :)

İyi Forumlar.

5. Mineral

Mineral User

Yunusa bayilik vermek gerekir bu güzel soru üzerine.

6. Eskiden vardı ancak birilerinin kirli çamaşırları ortaya dökülünce ve çok ağır tehditlerden dolayı kapatılmak zorunda kaldı. Zaten gizli tutuluyordu iletişim kanalları ve adreside, şu an varsa bile yok diye söyleniyor olabilir.

Muhtemelen kapatılmışta olabilir bu durumda tek raporlayacağınız merci support oluyor maalesef, oda artık support yönetiminin insafına kalmış yapacağınız raporun konusuna göre verilecek cevaplar için konuşuyorum.

7. smoonrise

smoonrise User

Tamamen kesin bilgi değil ya discord yada başa bir sosyal platformda okumuştum biri yazarken yani bu yazacaklarımın kesinliği veya doğruluğu meçhul .
    Oyunu satın alan çin firmasının başka oyunlarıda varmış ve bunlar için kullandığı ofis mevcutmuş muhtemel onların içerisinde bir birim olarak devam ediyor olabilir yada malum çin işçiliği mantığı belli ucuza çok iş ;) ofistekilere do nun da iletişimini evrak işlerini vermiş olabilirler , dikkat edilirse miş muş diye tabir ettim özellikle kesinliği olmadığından .
    Diyelim ki ofisi ve yetkilileri var bunlar olsa bile şikayetleri ve itirazları kabul noktası ilk olarak support sonrası için hamburg mahkemeleri .

8. Ofis varsa bile muhtemelen devlete vergi vs ödemek için göstermelik yerdir. Hani gelir gider kırımlarını devlete göstermek veya yasal tüzüklerin uygulanıp uygulanmadığını devlete raporlamak için gösterilen bir ofistir muhtemelen.

smoonrise bunu beğendi.