Ünity server sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TitanKin34 tarafından 17 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TitanKin34

TitanKin34 User

Arkadaşlar yaklaşık 4.5 gündür ünity de takılı kaldım. forumlara yazıyorum sporta yazıyorum forumdan bilgi verdik mesajı ve sporttan otomatik mesajdan başka bişey yok. bende dc üzerinden yabancı adminlerle iletişime geçtim sağolsunlar ellerinden gelen yardımı yaptılar. bizim yetkilileri kötülemek istemiyorum ama paunlamak zorunda kalsam emin olun yabancı adminler daha ilgili bu konularda.

ismini vericeğim adminle ilteşime geçin bu sorunu yaşayan arkdaşlar. kendindi ana hesabınızın ıd ve bilgilerini bulup size veriyor sizde bu bilgilerle sporta yazıyorsunuz daha kesin bir çozum sunuyolar. ben daha yeni yaptım bu yüzden düzelicekmi düzelmicekmi bilmiyorum. ama öyle yazıp mesaj alamamaktan daha iyidir. umarım bu sorun biran önce biter.

ADMİN:Bercut-Ramil

NOT: admin yabancıdır ingilizceniz iyi değilse çeviri üzerinden iletişim kurun

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

İlgili Konu çözüldüğü ve duyurusu paylaşıldığı için konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.