Ünlem hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aknilox tarafından 17 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aknilox

Aknilox User

merhaba arkadaşlar. maxthon tarayıcı kullanıyorum. tarayıcılar arasından maxmium verim aldığım ve çok memnun olduğum bir tarayıcı. fakat son günlerde bir anda kapanıp beyaz sayfa oluyor ortasında ünlem oluşuyor. hiç bir şeye tıklıyamıyorum kapatmak zorunda kalıyorum. günde 1 kez yapıyordu son günlerde tekrarlamaya başladı 2-3 kez yapar oldu kullanıp böyle sorun yaşayan var mı veya ne önerisiniz.

bu arkadaş da konu açmış çözüm bulunmamış, ben maxthonu 2 haftadır kullanıyorum. bugün oyun bi anda hata verdi ve ünlem çıktı. sonra 30 dk - 1 saat arası geçtikçe aynı şeyi yapmaya başladı. 2 haftadır hiç hata vermemişti bugün 4-5 kere oldu. bunun çözümü hala yokmu? gece flash player mı güncellendi? ya da darkorbitin resetinden sonramı böyle oldu? başka yaşayan varsa söylesin lütfen npclere patlıyorum saçma sapan

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bağlantı sorunları genelikle kullanıcıların kullanmış olduğu bilgisayar ve internet bağlantı hızından kaynaklanan sorunlardan oluşmaktadır.

Kullanmış olduğunuz bilgisayarın Ram özelliği düşükse veya çabuk doluyorsa bu problem ortaya çıkabiliryor.

Bende şu an aynı tarayıcıyı kullanıyorum,sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

• Lütfen tarayıcınızı güncelleyin.
    • Flash playerınızı güncelleyin.
    • Çerezlerinizi temizleyin.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.