Ünvan Birleştirme Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 27 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Bu sistem olmalı mı ?

1. Olmalı

oy sayısı 7
    63,6%
  2. Olmamalı

oy sayısı 3
    27,3%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 1
    9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. Lütfen konuyu okumadan oy vermeyin. Be diyorum ki elimizde bulunan iki (en fazla 3) ünvanı birleştirip yeni bir ünvan elde edebilsek ?

Mesela
    Jackpot Winner + Legend = The Legend of Jackpot

Ayrıca bu sistem birleştirilen ünvanların hangi dil olabileceğinide seçmemizede olanak sağlıyor (Yukarıda benim İngilizce yazdığım gibi) , ANCAK seçilen dil sadece sizde geçerli olur !
    Diğer oyuncular onu hala Türkçe (Server'e göre değişiklik gösterebilir) görür.

Bu ünvanlar oyuna hiçbirşey yapmaz (Bonus vs)

Birleştirme konusunda şu kısıtlamalar vardır:

Renkli ünvanlar birleşmez (Bronz-Gümüş vs)

Zamanlı ünvanlar birleşmez ANCAK sabitler birleşir; "Kış 2014" birleşmez ama "Kış Etkinlikleri" birleştirilebilir.

Kapı ünvanları birleşmez (Hades Kapı İmparatoru, AllStar vs)

Mantık oluşturmayacak ünvanlar birleşmez (Cellat - Karun gibi)

Ünvan birleştirme için bir ücret vs yoktur, Görsel eklenecetir burada anlatmaya çalışırken saçmalayıp kafa karıştırmıyayım :)

Son düzenlenen: 29 Ocak 2015
  2. Olabilir +1

3. STEADY

STEADY User

The Legend of Jackpot'tan yola çıkarak olumlu +1, ama The Legend of Jackpot kendi başına bile bir ünvan olabilir, jackpotu birden fazla kazananlara verilebilecek bir ünvan. Ki çok değerli olacaktır

4. Bir anda aklıma geldi aslında o iki ünvanı karıştırıp bir örnek göstermek istiyordum en iyi iki ünvanı karıştırdım bende :)
    Ama konumuz şimdi ünvanların karışması yeni ünvanlar değil :)
    Yorumun için teşekkürler :)

STEADY bunu beğendi.
  5. MKS-705

MKS-705 User

neden olmasın ki olabilir +1

çabuk hemen imzanı değiştir dostum. imzan çok büyük ve yasak kuralları çiğnemenin bedeli olarak çarın ban alabilir günler haftalar yıllar boyunca ban alabılırsın veya sınırsız ban. hemen imzanı düzelt bak yoksa evine fbı bile gönderirrler çünkü darkorbitin gis kurallarını çiğnemenin bedeli çok ağırdır canınla bile ödüyebilirsin hemen dostuım mesajı gördüğün gibi çabuk imzanı 500x200 yap yoksa geçiren geçirmiş geçmiş olsun olursun. havoçlar sıfırlanır çar sonsuz ban yer evine fbı girer sis bombası atar roketle dalar evde katliam yapar fark etmiyormuş gibi çek panpa şeklinde fbı selfi yapar çeker gider.. umarıum hemen görürsün bu mesajı... :(

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Forum kuralları gereğince forumda büyük harflerle yazmak bağırmak manasına geldiğinden dolayı yasaktır. Lütfen mesajınızı en kısa zamanda düzeltiniz.

İyi Forumlar

7. Modum önceki konulardaki duyarsızlıklareın olmaması için yazmıştım düzeltiyorum

8. Önemli değil.....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.