ünvan görünmüyor yada kullanınca oyun içinde görünmüyor

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve CEYRANCI tarafından 22 May 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CEYRANCI

CEYRANCI User

bazı ünvanlar plot profilinde göründüğü halde seçmeme ragmen oyun içerisinde ünvan gelmiyor çrneğin anni suikastçisi ve sabator sabotajcısı ünvansız oluyor gemi hatta bazı ünvanlar hiç plot prosfilinde bile görünmüyor örneğin all star ünvanı sebebi çözümü nedir

2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

İstemci (Flash/Unity) belirterek ekran görüntüsü iletir misiniz?

Ayrıca büyük harf kullanımı forum kurallarınca yasaktır, dikkat ediniz lütfen.

İyi forumlar..

3. CEYRANCI

CEYRANCI User

4. Erlik

Şu anda hangi ünvan seçili?

Tekrar seçerek hem oyun ekranından hem de başarımlar ekranından SS iletir misiniz?

İyi forumlar..

5. CEYRANCI

CEYRANCI User

6. Erlik

Selamlar,

Önce "ünvan yok"u seçip kaydedip sonrasında gözükmediğini belirttiğiniz ünvanları sırasıyla seçip kaydet butonuna tıklayarak oyun içerisinden tekrar dener misiniz lütfen?

İyi forumlar..

7. CEYRANCI

CEYRANCI User

dediğiniz şekilde denedim unity ve flash üzerinden de tek tek denedim fakat düzelme olmadı direk benim ünvanlar kısmında bi sorun var mesela patronların patronu ünvanı gelmesi lazım bana ama gelmedi all star ünvanı gelmesi lazım ama gelmedi genel olarak ünvanlar kısmımda sorun var

8. Erlik

Selamlar,

Unity veya Flash istemcisinde ünvanlarda bu tarz bir problem gözükmemektedir. Bunun sebebi hesap bazlı olabilmektedir. Destek ekibimize hesabınızın incelenmesi için buradan bir bilet oluşturun lütfen.

İyi forumlar..

9. CEYRANCI

CEYRANCI User

yönlendirdiğiniz linkten destek talebi açtım umarım hızlı dönüş yaparlar teşekkür ederim

10. Erlik

Rica ederim, kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.