Ünvan kısmındaki hata

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ѕωєєтнιт®™ tarafından 17 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba benim aşağıda göstereceğim başarı açılacakken böyle bir hal aldı, sebebi nedir? Yani uzay zaman sürekliliği başarısı

Bu arada tekrardan giriş-çıkış yaptım çerezleri de temizledim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Kasım 2014
  2. öncewlıkle hesabın yenımı yenıyse bu senın ıcın bır unvan deyıldır. yada eyer 125.000 dk oyunda durduysan bır hata ola bılrı supportla ıletişime gece bılırsın

3. Dostum yazımı okuduysan yeni olup olmadığını anlarsın. Başarı açılacakken dediğime göre eski değil mi? :)

4. demekkı onun unvanı acılmadı bu yuzdende acılamadı

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak tartışmaya yönelik devam ederseniz gereken cezai işlem uygulanacaktır bilginize. Sorunuza gelince 125 bin dk oyun da online olmadığınız süre aktif olmaz roketle online süresini karıştırmayınız.

Keyifli Forumlar

6. Modum ben derdimi anlatamıyorum sanırım

125BİN dakika dolmak üzereydi orada kalan dakika yazıyordu son 900 dakika falan kalmıştı ama şimdi hiç bişe yazmıyor buyrun hesabın profili

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Kasım 2014
  7. Tom_Cat

Tom_Cat User

Aynı sorunu bende yaşadım,açılmış olan başarılar sıfırlanmıştı.(mesala lazer hasarı 300 küsür milyondan Sıfır hasar oldu)ama başarı puanı aynen kalmıştı.supporta sorunu yazdım ama bu duruma müdahele etmiyor.Geçmiş olsun...

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen Farklı bir tarayıcıdan girerek tekrar kontrol ediniz.

Keyifli Forumlar

9. Eğer 125 bin dakika oynadım diyosan ve ünvan gelmediyse supportta mesaj at 1 sene önce bendede buna benzer bi ünvanda problem olmuştu 600 de ünvanı almam gerekiyor 599 da kaldı ve bi türlü ünvanı alamamıştım Supportta mesaj attıktan sonra ünvanımı almıştım diye hatırlıyorum

10. Merhaba ,

Forum üzerinden bir inceleme yapma şansımız yok maalesef. Gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a bildiriniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.