Ünvanlı npc???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ucan_keci tarafından 27 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ucan_keci

ucan_keci User

bu sabah ünvanı olan 2 npc gördüm kestim sonra benim ünvanım bug oldu şuan karanlık pilot denen bir ünvan var fakat bana ayit değil ne oluyor?

2. Merhaba ,

Bahsettiğiniz ünvanı bilerek ya da bilmeyerek npc'lere kaptırmışlar anlaşılan. Siz imha ettiğiniz için ünvan size geçmiş anladığım kadarı ile ve eğer patlarsanız başkasına geçecektir.

İyi forumlar.

3. Aliens

Aliens User

Öncelikle konunun yeri burası değildir. Ünvan meselesi ise sabah resetin de o gibi özel ünvanları taşırken yaratığa patlaması veya tam reset anı hangi yaratık son vurmuş ise ona geçmesi ile olur. Özel ünvanlar ise Sistem Lordu!, Karanlık Pilot vb. Bunlar PVP ünvanlarıdır.

Son düzenlenen: 27 Ocak 2016
  4. Merhaba ,

Konuyu taşımayı unutmuşum :D neyse ki hatırladım. :)

İyi forumlar.

5. Aliens

Aliens User

Modum yaşlılık mı seziyorum? :D Neyse ki ben size hatırlattım. :p

6. Merhaba ,

Çok yaşlanmadık aslında ama arada unutulabiliyor. :) Teşekkürler. :D

Arkadaşın konuyu daha fazla dağıtmayalım. :)

İyi forumlar.

7. uçan keçiye teşşeküürlerimizi sunarız.konuya gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımız başka bir soru daha sorabilir,konu biraz daha açık kalacaktır.

Keyifli forumlar

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Hangi konunun ne zaman ne şekilde kilitlenmesi kararını yetkililerimiz vermektedir.

Forumda kurallar gereği yetkili gibi yazmak uygun değildir.

Başlık Görünümü listesi için Ana Sayfanızdaki Şeref Salonundan tıklayınız.Başlık Görünümünü seçiniz

Açılan yeni pencerede Başlıkları ve başlığı taşıyan üyelerin listesini göreceksiniz.

Başlık sizdeyse başlık görünümünde sizin adınız listede görünür.İlk sayfada adı gözükenler başlığın olduğu kişilerdir.Başlığın üzerine tıkladığınızda bu başlığı en uzun süre taşıyan ilk 10 oyuncunun üye isimlerini görürsünüz.Listede 1 inciliğe çıkan en başarılı üyedir ki başlığı uzun süre patlatılmadan taşımak gerçekten zor iştir."

Başlıklar hakkında daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ocak 2016
  10. ucan_keci

ucan_keci User

Gerekli tüm cevaparı aldım konunun kilitlenmesi uygundur.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  11. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.