Üridıum İle Saldırı Korumazlık Olamaz Mı_?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zenan2 tarafından 2 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zenan2

Zenan2 User

Selamlar;
    Urıdyumla belli bir güce ulaşıp görevler tamamlanana kadar düşman ile savaşmak istemeyen biriyim ve benim gibi düşünen çok oyuncu var..
    Nasıl premıum hesap alıyorsak,1-6-12 aya kadar saldırı korumazlık satın alabilmeliyiz diye düşünüyorum..
    Uzaylı vurup görev tamamlamaktan keyif alanlar hiç direk diğer oyuncularla savaşmayabilmeli..
    İstenmeyen birşeyi zorla yaptırmak sadece oyundan soğutuyor..
    Her hafta uri alacakken bu saldırılardan sinirlenip oyundan uzaklaşan birçok insan var..
    Onlar oyuna geçen sene başladı diye gelip ulu orta diğer bir oyuncuyu vurma hakkına sahip olmamalı..
    Saldırı Korumazlık Uri İle Satın Alınmalı..Sadece uzaylı vurmak isteyen bırakın uzaylı vursun..
    Derim:)
    Hayatın stresinden uzaklaşmak için oyuna girip oyunda tamda sibelonu patlatacakken gelip biri sizi vurunca sadece sinir krizi ile oyunu tekrar açmak bile istemiyor insan..
    Bunu önemle yöneticilerinize iletmenizi rica ediyorum..

Bu konu yer itibariyle yanlış yerde açıldı ama uygun olan yerlerde konu açma yetkim yoktu..
    İyi Çalışmalar
    Umarım önerilerimiz bir gün gerçekleşir..

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. Zenan2

Zenan2 User

Hem beni vuruyor hem de arkamdan bir elemet harcadığım cephanemle zayıflattığım uzaylıyı kendi vurup tecrübe puanı alıyor...vs..
    Bu ensemden vurup elimden almakla aynı..Çok adaletsiz
    Parasıyla alıyoruz gerektiğinden herşeyi..
    Saldırılardanda kendini korumak isteyenlere açın kapıları bence..
    Bunu rica ediyorum yöneticilerinize iletin..
    Adres varsa ben oraya da mail atabilirim..
    Oyundaki en büyük bel kemiği eksiklik bu..
    Parası olan parasıyla uzun süre rezil olmaktan vazgeçip oyunu bırakır..
    Bırakın güçler denkleşince istediğimiz zaman biz karar verip savaşalım..

3. Merhaba ,

Üyelerimizi ilgili bölüm olan Güncelleme ve Fikir Havuzu kısmına konu açmasında bir engel yok. Yeter ki mantıklı , genel oyun oynayışına katkısı olan ve ayrıca GİŞ kurallarına uygun olması yeterlidir.

Şimdilik konuyu taşıyorum daha sonraki konularınızı ilgili bölümlere açmaya dikkat ediniz.

İyi forumlar.

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

anket yapin bende karsiyim ..gelismeye ugrasan zar zor boss kesmeye calisan oyuncunun , ugrasmasina aldirmadan kesip hele birde boss unu da ardina kesmesi benide deli eden bir goruntu daima.fikir guzel.

ÇORBACI bunu beğendi.
  5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bence x1 haritalarının saldırıya korumalı olması bir avantaj.oyunun başladığı yıllarda x1 haritalarıda saldırıya korumalı idi.

Oyunun kuruşulunda var kesmek yada kesilmek.Bence kesilen oyuncu pes etmek yerine daha hırslanıyor.Kesilmemek için güçlenip kesmek için.

İyi forumlar.

Jesqoum bunu beğendi.
  6. Zenan2

Zenan2 User

Bu hırslanmak hırslandırmak değil..
    İnanın parası olanı oyundan soğutmak anlamı taşıyor..

Bakın paramız çalınmış oluyor..Urı ile aldığım x3 lazer ile ve urı ile aldığım gemimin tetikleme özelliği ile ancak boss uzaylılara dalıp saldırabiliyorum..Hatta yine uri aldığım geliştirdiğim semprom ile kalkanım varken tam uzaylı patlayacakken adam pat gelip vuruyor ..
    Bu hırslanmaktan öte elimdekini çalıp beni de bir güzel dövmüş oluyor..Hissedilen bu..Oyunu da bilgisayarı da açasınız gelmiyor..

Ne kadar dayanabiliriz bu aşağılayıcı duruma sizce..

Ben kendimden örnek vereyim..,
    Hırslanıp hemen güçlenmek için daha çok uri alacakken durdum şuan..Görevler bitmeden elaleme güçmü katayım paramla..Almıyorum kısıtladım urı almayı..

Bakın eğer benim korumam olsa urı daha çok alıp hemen apis-zeus cephane zırhlanmayı seviyemi yükseltip güçlenmeyi düşünürdüm..
    Bu 30 yaş çalışan insanların isteği..
    Arkadaşım baktı oyuna güçlüler hemen vuruyor nasıl adaletsiz bir oyun bu ya dedi..Ve bu bir hukukçu..

Oyun harika..Diyecek lafım yok..
    Kurulumu dizaynı insanı hayatın stresinden uzaklaştırıyor..Eğlendiriyor..Mimarına ve tüm çalışanlarına bravo..
    Tüm moderatör admınıstor cm support elemanlarının seçkin ve görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını görüyor ve bizzat yaşıyorum..

Lakin bırakın parasıyla eğlenmek isteyen parasını istediği tarafa harcasın..Paramın yanmadığını görünce daha çok severek yıllarca oynarım ..
    Vurulmak istemeyen parayı bastırsın saldırı korumazlık alsın istediği süre...Premıum gibi..Almak istemeyen almasın..Bunu şahsi yapın zaten..Haritaya vurlmazlık koymak oyunu çok karıştırır..oyun bu deyip benim 200 tl mi pat pat harcamama neden olursa bu oyunun bendeki ve benim gibi düşünenlerdeki ömrü uzun sürmez..

Harcadığım da kontrol edilebilir ve benim gibi düşünen çok insan var..
    Tek oynamak istiyorum kardeşim bir de niye klan zorunluluğu ile savaş istasyonu kurmak engelleniyor..Buna da karşıyım aslen..
    Özgürleştirin oyunu canım kardeşlerim..
    Demokratik olsun..
    Parasıyla 3-5 ay saldırı korumazlığı şahsi olarak satın almak istemek en doğal haktır diye düşünüyorum..
    Saygılar tüm çalışanlara..
    Herşeye rağmen bir çok oyun oynamış ileri yaş birine göre :)gördüğüm en güzel oyun:)
    İyi çalışmalar diliyorum

7. Beni kendi şirketim kesiyor nap kesiyor ittifak kesiyor. Bu gelse ben öğrenciyim bunlar beni kesecek ben onları kesmeyeceğim.
    Ayrıca bu hırslandırmaz sinirlenidirir insanı, öfkeyle kalkanı portta irissiz görürsün.

8. ÇORBACI

ÇORBACI User

Parayla korunma alabilirsiniz ama buda haksızlığa yol açar rakip oyuncu sana sıkamaz ama sen onun canının azaldığını görünce ona sıkarsan buda haksızlık olur o zaman bu korumayı alan hiçbir oyuncuya sıkamamalı

9. Dediğin şey battleray ve centry falcon haritalarına düzenleme geldikte sonra olabilir

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. Zenan2

Zenan2 User

Hayır hayır öyle bişey istemiyorum zaten..
    Bakın Saldırı Korumazlığı uri ile yani parasıyla alan kişi eğer düşmanda olsa birine saldırırsa Saldırı Korumazlığı otomatik bitsin yani parası da yansın..
    Haksızlık asla talep etmiyorum..
    Haksızlık şu an mevcut yeterince..
    Benim uri ile aldığım cephanemle vurduğum boss larımı güçlü olarak beni vurup almak haksızlık...
    Ben asla haksızlık istemiyorum..

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

saldiriya koruma sadece belli level ve ekipmani gelistirmeyi yapmayan oyuncular icin olcak zaten.full adama dokunulmazlik sacma olur.bilerek isteyerrek saldirirsa korumali kisi o anllik korumasi kalkabilir mesela.

12. webce

webce User

bencede okadar para harcayıp oyun zevki bırakmıyorlar

13. Zenan2

Zenan2 User

Full adam zaten dokunulmazlık almaz..
    Orta karardaki :15-17 level 8 irisli ,güzel gemili oyuna 3-5 aydır sarmış, para yatırmış adamlar 6 ay saldırı korumasını biraz daha para basıp alır abicim ve de mantıklı...
    Saldırı koruması başkasına saldırısa tamamen yanacağı için o parayı heba etmez merak etmeyin..
    Heba etse de kendi bilir..Gider bir daha gitsin uri ile sladırı korumazlık alsın o zaman
    Ve bu arada da Dark Amcalar kazansın:)

Sayın Form Admınıstor sanırım konu yönetime iletilebilir güzellikte,ne dersiniz__?

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bununla ilgili anket konusu açabilirsiniz,ilgi gördüğünde yetkililerimiz tarafından merkeze iletilir.Uygun görüldüğünde sisteme adapte edilebilir.

İyi forumlar.

Zenan2 bunu beğendi.
  15. bende olumsuz düşünüyorum , saldırılamayan oyuncu rahat rahat kasacaktır ve bu baskına gelenlere haksızlık olur . düşününki 20 kişilik bir klansınız ve hepinizde bu korumadan var akşamları çıkıp 2-7 de vb. yaratık kesiyorsunuz , buraya kadar herşey güzel lakin güçlendirici alan elitini yapan baskına gelenler kimi kesecek ? , bu işler hep böyle oldu böylede olmaya devam edicektir eğerki rahat kasılmak istiyorsanız yardımlaşan bir klana üye olmasılısınızki saldırı vb. durumlarında size yardım edip haritayı temizleyebilin vede beraber daha seri bir şekilde kasılabilin . böyle bir uygulamanın pvp,korsan ve 4-5 haritalarında çıkaracağı durumdan bahsetmedim bile daha

16. Zenan2

Zenan2 User

Evet ama bunu nasıl yapabileceğimi de yazsaydınız iyi olurdu:)
    Hemen yapayım

Canım Kardeşim ;
    Zaten ben diyorum ki pahalı olsun ve bir kez hakkı olsun..
    Ditroitler gibi tekrar açılmasın hatta..
    10-18 Seviye arasında çok parası giden adam dayak yemişe dönmesin parası varsa 6-7 aylık koruma alsın..
    İleri sevilerdekilerde illaki vuracak birilerini bulurlar merak etmeyin
    O kadar zengin bir millet değiliz oyunda herkes mi uridyumla koruma alıvercek..Sanmam..
    Belli yaşta ve meslek sahibi insanlar stres atmaya gelipte stres olmamak için parasını basıp koruma alsın güçlenene kadar diyorum..
    Ucuz olursa herkes alır evet o zaman senin dediğin geçerli kim kimi vuracak mantığı..
    Zaten ben kendimi geçtim,benim görevlerimden sadece artık düşman vurma işi kaldı:)
    Hani ben kendim için istemiyorum..
    Yanlış anlama olmasın..
    Saldırı korumazlık birini vurunca da kalksın..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Aralık 2014
  17. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merabalar,

Forum kuralları gereğince flood yapmak yasaktır. Görüntü kirliği olduğu için.

Keyifli Forumlar

18. Zenan2

Zenan2 User

Merhaba Sayın Sihirbaz;
    Diyorum ben burda çalışanlar valla iyi çalışıyor..
    Gerçekten gözümden kaçmış,kusura bakmayın,tekrarlanmaz..

Size de kolay gelsin,iyi çalışmalar:)

19. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.