ürün gelistirme basarili degil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mahoni_Kartal58 tarafından 9 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar ben lf 4 ve bo2 leri lvl leri yükseltmek istiyorum sürekli uri gidiyor ama bir türlü ürün gelirme basarili olamiyor illa vip mi olmak gerikiyor ya da neden ürün gelistirme neden sürekli basarisiz oluyor

2. %100 den geliştir kesin olur

3. Drowhake

Drowhake User

Dostum şans işi hemen direk basarsan %5 lik bir şans olur yani çok az benim önerim %25 yada %50 yapman.Yani VIP falanla alakası yok şansla alakası var tamamen.

4. yani ben hep 2 lvl olsun felan diye denemistim gitti benim uri ler desenize en sinir oldugum sey de sans isi olmasi iki kapi acik onlari yapayim da ondan sonra gelistireyim en azindan uri olur

5. Drowhake

Drowhake User

Tamamdır kolay gelsin.

6. Merhaba ,

Resimdeki gibi malzemeyi seçiyoruz. LF-4 filan olmadığı için LF-3 seçtim normalde LF-3 geliştirilmesinden yana değilim. :)

Sonra 2. aşamada sol yada sağ ok ile % oranını yükseltip düşürebilirsiniz. %100 oranı ile yaparsanız sorunsuz geçiş yapacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.