Üst düzey bilgili arkadaşlar baksın.. 225k uridium tavsiye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gollum003 tarafından 1 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gollum003

gollum003 User

arkadaşlarım bu gece x3 etkınlıgı var, 225k urıdıum alıcam

Şu an gemimin durumu ; ( 2 günlük üyelik)

Gemim leonov
    Full lf3 ( Gemideki silahlar)
    1 İris 6 Flax droit ( lf2 silahları var)
    2 tane bo2 kalkan
    slot cpularım herşeyim tamam

225K uridium ıle almayı planladıklarım, :

57.500 uridium P.E.T10 + G-AL1 (kargo ve avantaj toplama)
    50,000 uridium HH-X ( Ekstra hangar binası )
    40,000 uridium 4 tane b02 kalkan
    27,000 uridium arge 3 tane
    24 000 uridium 1tane iris
    20,000 uridium 2 tane lf3 lazer

218,500 Uridium

Daha iyi tavsiyesi olan arkadaşlar lütfen yazsın

2. -BoldMan-

-BoldMan- User

ek hangar binasından öncelikle 2. irisi al derim...

viplik ile oynamayacaksan pet şimdilik sana lüks gelir onu bir düşün derim...
    ayrıca modülleri petin 8.seviye olunca al çünkü o zaman pet modüllerinin 3. (yani son )
    seviyesi açılmış oluyor... pet 8e ulaşana kadar modüle uri yatırma... biraz daha arge veya kalkana yatırım yapabilirsin.... kendini kasacak bir haldesin , level kasıp para biriktirip açıkarttırmada takip et

3. gollum003

gollum003 User

ek hangar almam gereklı cunkı bu ıtemlerı aldıgımda x4 harıtasında gorevlere baslıcam, leonov ana harıtada daha ıyı bılıyorsun ama x4 te çöp :) 2. ırısı alcam zaten 1 tanede su an ustumde var. pette gereklı vıplık bronz alırım 12 tl ye ondada sorun yok :)

4. 225 bine ne alsan yınede işe yarar bişe çıkmaz ortaya, yapican tek şey 25 bin daha koy aegis al git ful kasıl genelde cubide takıl her şeyi ticaretten tamamlarsın.3-5 ayda kafa tutan bi gemi olursun..ama ille ekipman filan alıcaksan listeden ek hangar ve peti çıkar şu an sana en gereksiz şey onlar, sen beni dinle aegis al..

5. gollum003

gollum003 User

dostum aegis alırsam vuramıcam, ve kalkanım çok yetersız kalıcak bosuna aegıs almıs olucam :) ek olarak hangarı dusunme sebebım tıcaretten para kasmaya baslamak ıcın golı alıp x4 lere gıdıcem, eger orada kesılırsem droitleri tamir ettirim leonovla droit kasıcam :) bu yuzden ek hangar alıyorum zaten

6. ilk önce irisleri fulle derim sonrasında lf3 leri ticaretten halledersin

7. gollum003

gollum003 User

aslında boyle dusunuyorumda hangar pet falan ? :)

8. geminin özellikleri pek iç açıcı görünmüyor şuanlık. hangar alsan sadece palladiumda kullanırsın düzenli olarak ama seviyen şuanda yetmiyor. pet sana şuanlık fazla çünkü pet alırsan o halinle kasılamazsın. pet yakıtı fullemek için 12.000 uridium istiyor yani tercih etmem ben her ay vip çeken birisi olarak petle sadece kamikaze atıyorum. Bu yüzden ilk önce irisleri fullemeni öneririm çünkü saatlik ticarette en fazla basılan öğelerden bir irisler

9. mesela şu elindeki ekipman ve gemıyle bi kristallona saldırsan kesemezsin aegisle durduğun yerde kesersın başka hiç bi şeye gerek yok ısrarla aegis dememin sebebi bende ilk aldığımda ekipmanım senın gibiydi şimdi sadece lf4 eksiğim var,ortaya doğru düzgün bişe çıkarmak istiyosan ya aegis alıcan yada her hafta pazar günü x3 te uri çekicen;)

10. gollum003

gollum003 User

ya ben saglam vurmadıkca zevk almamkı zaten :) her pazar cekerım sorun degıl o :p

valla petı toplama yapmak ıcın alıcam :) baska bısey degıl zaten

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Haziran 2014
  11. senin geminin sağlam olduğunu düşünmüyorum bu fikir yanlış bir fikir kasılmak isteyen her gemiyle kasılır ekipman sağlam olunca ekipman boşken aegisi ne yapsın

yinede sen bilirsin. ama irisleri fulle derim pet bir işine yaramayacak

12. gollum003

gollum003 User

toplamaya kolaylık saglıyor dımı pet ? :)

toplamaya kolaylık saglıyor dımı pet ? :)

13. elbette. ama pet alınca iş bitmiyor bence sen bu konuları bir araştır yaşayarak öğrenme bunları sana ne anlatsam boş peti kafaya koymuşsun sen. pet alınca kendiliğinden toplamaz modül alman lazım toplaması için modüller 3 seviyeden oluşur 3. seviye modülü almak için ilk önce petini 10. seviyeye kadar kasman gerekir yanlış olabilir çünkü ben çok önceden kastım peti. Bu modüllerde 3. seviye alırsan toplamanin menzilini arttırır. Ve 3. seviye modüller diğer seviyelere göre daha pahalıdır yani pet alıp kendini yakma ilk bi fulle gemini ondan sonra peti iyice araştır öğren öyle al bu arada sen bi yeni başlayanlar bölümüne gir derim ne nedir hiç birşey bilmiyorsun :)

14. aegis+goli
    lf3 ful
    lf4:6
    bo2:ful
    hız:ful
    8 iris+apis+zeus
    4 havoc
    pet+kami 3
    arge:27
    spectrum ve diminisher var kutudan cıktı
    aegis veteran ticaretten aldım
    bunların hepsını aegisden sonra yaptım sadece zeusu yapmak için 2 kere 225 bin uri çektim.5-6 ay sürdü bu hale gelmem...

15. şanslıymışsın :) kutudan 2 tasarım çıkarmak kolay diğil ben bugüne kadar bayağı ganimet açmışımdır ama hiç denk gelmedi tasarım şans kavramı bende yok heralde :)

16. gollum003

gollum003 User

pet almazsam ne almam lazım fıkır verırmısın

17. sana 2 saattir ne yazıyorum :D irisleri fulle bence lf3 leri irislere koy lf2 leri gemine koy daha fazla sıkarsın kaç lf3 olduğunu bilmyorum ama geminde 15 tane lf3 varsa ful lf3 olmuş sayılmazsın. Ful lf3 olman için 31 lf3 olman gerekli ha birde ekleme yapmazsam olmazdı kalkanın çok düşük eğer kristallon kesmek falan istiyorsan kalkanın fazla olmalı o yüzden ticaretten lf3 ve bo2 kasmalısın

18. gollum003

gollum003 User

eyvallah kardeşim sagolasın.

19. ne demek sana destek olduysam ne mutlu bana hayatımdaki tek eğlencem bu oyun :)

20. gollum003

gollum003 User

aynen bu oyun hakkında sohbetler etmeyı baya severım bende :) o dedıgın baslangıc rehberı tam olarak nerede ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.