Üst düzey kasılma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Captivity tarafından 11 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Captivity

Captivity User

Arkadaşlar ben full lf3 1 lf4
    full bo2 bir goliathım wenom tasarımım mevcut 21 argem var 18 levelim palladiuma gidiyorum adamlar doğruyor canımı sıkıyorlar portalda doğuyorum en az 1 saat oyalanıyorum kristallon kesmeye çalışıyorum 10-15 taneden sonra sıkılıyorum yada düşman geliyor cubi çok kalabalık az uridium veriyor görevler hep uberde uberde orada ise çok düşman var ne yapacağımı şaşırdım kasılırken oyundan zevk almak için ne yapmalıyım daha

2. Merhaba ,

Genel olarak tek oynuyorsanız x-6 ve x-7 haritalarında Kristallin ve Kristallon imha ederek kasabilirsiniz. Yada 5-2 korsan haritasında orta kısıma yakın şekilde kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. bu oyun tek takılanlara göre değil bende çok geç farkettim (fulüm) :)

4. Captivity

Captivity User

Yok bu oyun tam tek takılmalık klanım var gerektiğinde arkadaşımda var yardım edebilicek fakat kasılırken baya bir seri kasılıyorum belkide bu yüzden sıkıldım.
    Bir keresinde şöyle bir söz duymuştum Benden sana bir akıl, aklın varsa tek takıl :))

5. o söz dogrudur uygula sıkılmamak için şarkı aç ws gorev yaparak yartık kes hedef seç hedefsiz oynarsan sıkılırsın :D

Captivity bunu beğendi.
  6. Captivity

Captivity User

Sana göre şu durumda hedefim ne olabilir bana göre kapı yapmak lf4 sayımı arttırmak havoclarımı yüseltmek ama bütün bunların önünü kesen karşı şirketlerden pallayı işgal eden adamlar olması bende argemi 24 yapmaya odaklandım :D

7. Bence kutu topla düşman sorunu yok hiç kafana göre takıl ben 2 saatte 157 gg ve 30k uri topladım kutuda bu değişebilir tabi.

8. Captivity

Captivity User

Bu oyunu 6 yıldır oynayıp sürekli bırakıyorum ve önceden bigboy olanların bile şükür ettiği zamanlarda kasılamadığım için kutu toplardım şimdi elimde kasılma şansı varken o sıkıcı işe geri dönmeyi hiç düşünmüyorum dostum :D

9. cubi ve talon dön rc ve ts kulan sıkılmamak için kutu toplamak fulenmek için en iyi yol

10. Şu AJP-01'i kaldırsalar aslında eskisi gibi PvP'ler dolacak ta ı ıh , kaldırmazlar.

Spaceball'a katıl ? Deadly Battleray kesimlerine gidebilirsin ? Kendine mücadele koyabilirsin mesela tek başına bir Uber Tallon kesmeyi dene ,... bunun gibi zor şeyleri denersen ve hedef koyarsan iyi vakit geçirebilirsin.

Görevleri yaptın mı ? Yapmadıysan onları yap.

11. Captivity

Captivity User

Denediğim en çılgınca şey leanovla goliathlara kamufle bozmak kestiğimde oldu belki öyle biraz eğlenirim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.