Üst sıramaladaki oyuncuların Banlanması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AKRΞP-Ξrzurum-TURKΞY tarafından 27 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar Adminim;

ABD Doğu-1 Serverinde oynuyorum.İki ay önce gemim Pushıg iddasıyla banlandı.%30 Tp ve Şeref puanı silindi.O sıralarda sürekli UBA arenada savaşıyordum.Asıl konu şu;Oyunda banlanmadan önce 2.sıradaydım;geçen hafta oyun 1.si ve 4.sü yine aynı sebeple banlandı.Bu adamlar sürekli galaksi kapsı yapan ve ortalıkta hiç gözükmeyen adamlar.Nasıl olurda pushıng yaptılar.Kanımca ben de dahil pushıng den dolayı hiç birimiz banlanmadık.Serverlerin birleştirilmesi üzerinde çalışılıyor bildiğim kadarıyla.Bu banlamalar muhtelmedir ki serverler arası dengeyi sağlamak ve birleşimden doğacak uçuk sıralama ve rütbe farklarını en aza indirmek için yapıldı.Bu benim Zannım.Sadece bu oyunu yöneten insanlar çok zeki ; bizler pek bu işlere kafası basmayan bunu düşünemeyecek insanlarız.Bu şeklide önceden ayar çekmek ve olası itiraz ve kargaşayı en aza indirmek zekice olabilir ama hiç Adil değil.

Son düzenlenen: 27 Ocak 2016
  2. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Dediğiniz gibi birşey söz konusu olamaz. Kesin kanıt olmadan pushing cezası verilmez eğer ceza almışsanız bir nedeni muhakkak vardır.

Keyifli forumlar.

3. Zaten yapabileceğimiz birşey de yok.İlerleyen zamanlarda bu birleşme olurda ve herkesin birbirine denk oluduğu görülürse hiç şaşırmam

Cevabınız için teşekkür ederim.

4. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konunun kitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.