Üyeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 17 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumda en yukarıda Üyeler kısmını geçen gün farkettim Burda modlar ve oyuncuların aldığı beğeniler sıralama olarak gözükmekte Böle birşeye neden gerek duyulmuş? Ayrıca kendimi orda görmek iyi hissettiriyor :)

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunun uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar

3. Merhaba ,

Bir çok forumda bu tür özellikler oluyor. Sanırım bu forum yapısında olan birşey aslında benim açımdan çok önemli değildir. :)

İyi forumlar.

4. Modum sizin açınızdan çok önemli bence Ben moderatör olsaydım görevimi hem ciddiye hemde eğlenceli olarak yapmaya çalışırdım Eğlence kısmıda burda işte Diğer moderatör arkadaşlarla yarışabilirsiniz :) Zaten mod olarak görev başında olduğunuz için önemli ve güzel mesajlar attığınız için özellikle çok beğeni toplamışsınız :)

Bğeni kasmaya çalışın :)

Son düzenlenen: 17 Ekim 2014
  5. Merhaba ,

Şahsen ben bir aksilik olmadığı sürece gelirim görevimi yaparım. Kaç kişi beğenmiş , kaç mesajım olmuş v.b. şeyleri takip etmiyorum. Arada konusu açılınca bakıyorum sonra bakmıyorum.

İyi forumlar.

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

ben arada sırada bakıyorum beni geçen varmı diye sonra bi bakıyorum üstte kıyamet yazıyor hemen çıkıyorum :D

erdem_korkmaz70 ve AMAZON16 bunu beğendi.
  7. AMAZON16

AMAZON16 User

sen yine üyelerde takılmışın ben o üyelerin yanında ki takvim muhabbetini hiç anlamadım :D hadi o takvimde etkinlikleri gösterse neyse :p :D

8. :D

9. CİLΛ

CİLΛ User

ben hala 1-2 beğeni :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.