Üyeliğime giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DarkSoliders tarafından 25 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar
    Benim eski üyeliğim vardı uzun bir süre önce test 6 serveri kullanılabilir oldu giriş yaptı servere oynadıktan sonra oyunu kapattım şuan üyeliğime giremiyorum en son test 6 serverinde kapattığım için giriş yapamıyorum girmeye çalıştığımda beni bu linke yönlendiriyor
    Lütfen yardım edin
    İyi çalışmalar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2018
  2. Supporta yazabilirsin hocam, Geminiz test serverda kalırsa şayet teknik destek yardımıyla çıkarıyorlar diye biliyorum. Supportla iletişime geçmek için de aynı E-mail üzerinden yeni bir oyun hesabı açıp oradan iletişime geçebilirsiniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2018
  3. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Link paylaşmak yasak olduğundan dolayı linki kaldırdım.
    Bu konu hakkında supporta mail atmalısınız eski maillerinizde daha önce supporta mail attıysanız id
    Nosu yazar oradan bulup atabilirsiniz elinizde id yok ise geminizin profil linkini atabilirsiniz Support yandaki yazıya tıklayarak sorunuzu dile getirin dediğim bilgileri yazın geminizin kayıtlı olduğu mail adresini girin oynadığınız serveri girin 48 saat içersinde dönüş sağlanır.

İyi Forumlar.

4. Profil linki nedir
    Profil linki nedir

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Pilot pirofili linki hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.

Hesabınıza girmeiyorsanız aynı sunucuda hesap açıb sıralamadan pilot profili linkinizi bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.