Üyelik İptali

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (=*5mertgunes5*=) tarafından 3 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyundan tamamen üyelik iptalini ve hesabımdaki yapmış olduğum harcamaları nasıl geri alabilirim? Oyunun gençler için zararlı ve uygunsuz buluyorum. Lütfen 18 yaş altındaki üyelerden odeme almayınız. Çünkü çoğu ebeveyn bu oyunun çocukları için zararlı ve hayatına katkısı olmadığını görecektir. Lütfen hesabın iptali ve yapılan harcamanın iptalini talep ediyorum. Bu konuda yetkililerin yardımını beklerim. Mert Güneşin velisi Ömer Güneş

Ayrıyeten sözleşme şartlarında belirttiğiniz gibi oğlum Mert 18 yaş altıdır ve iznim olmadan bu oyuna odeme yapmış ve üye olmuştur. Lütfen yasal zorunluluğa gerek kalmadan , tüketici haklarına başvurmadan gerekli ücret odemelerinin iadesini talep ediyorum. Saygılarımla. Omer Güneş

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2016
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Forumda alt alta yazmanız kurallar gereği uygun değildir.

Hesap iptali ile ilgili de Supportla iletişime geçebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.