Bug / Oyun hatasi Üzücü Gerçekler.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ⭐ṜĀPŦŌṜ⭐[ƘURƬ] tarafından 27 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda donmalar en üst seviyede. Sunucu birleştirilmesi ellerinde patladı, resmen patladı...

Sunucu birleştirme gerçekleşti ama çok az oyuna can getirdi ve getirdiği üç beş bir şey varsa da götürdükleri daha fazla... Şuan oyun oynanmıyor bile.

Bu beş para etmez hizmet kalitesinin bu kadar süredir halen devam ediyor olmasında ve aklınıza gelebilecek bütün sorunlarda zerre kadar parmağı olmayan, tertemiz forum arkadaşlarımız ve adminlerimizi ayırmak isterim.

Nasıl bu günlere gelinde ? Yemin ediyorum üzülüyorum... Cidden... Ya bu oyun bizim çocukluğumuzun oyunu idi. Bot, hile yok denecek kadar azdı... Portallar gemi kaynıyor... Kesmek, kesilmek hiç bu kadar zevkli olmuyordu...

Şimdi ise bot farz olmuş durumda... PVP haritalarına kutu toplatmaya bırakan arkadaşlarımıza hiç lafım yok... O kadarı olur... Ama diğerleri iğrenç... Chat sistemi ölmüş gitmiş... Eskiden çıt çıkamazdı... Şimdi ana avrat sövülüyor... Oyun bitmiş gitmiş durumda... Halen daha oynayanlar var ya işte onlar azıcık umudu olanlar ve yinede bu şartlar altında memnun kalan arkadaşlarımız.

Bunlar benim düşüncelerim ya da birilerinin değildir, fikir ya da görüşte değildir... Bunlar somut gerçeklerdir...

Eski oyuncu kitlesi ve sayısı ile şimdikinin arasında dağlar kadar fark var.

1-2 yıl hiç etkinlik getirmeseler, yeni gemi hiç getirmeseler ama şu oyun donmadan oynanabilse ve botçuları kaldırsalar çok daha iyi olur. Oyun donmasın yeter... Bu sorunlar sunucular birleşti diye meydana gelmiyor lütfen yalanlar atmayalım... Bu sene getirilen çoğu etkinlikte oyun inanılmaz derece donmaya başlıyordu... Çok katılımdan da değil ha :D

Korsan etkinliği getirdiler düşün bak :D 23:00 saatlerinden sabah resetine kadar sadece chatte yazı yaza bili yorduk, ara sıra düzeliyordu elbet ama oyun genel anlamda pert oluyordu.

Her neyse devran bir şekilde dönüyor... Genel olarak bu oyun öldü, bitti... Her geçen günde yeni katılanların ve geri dönenlerin sayısı, oyunu her gün bırakanlardan daha az... :) Bu gidişle de zaten en berbat durumunu alacak DO sonrasında gelirleri düşen BP bir şeyler yapar belki, ya da bu durumlara gelmeden şimdiden başlar diyeceğim ama zerre kadar umudum yok.

Şundan eminim ama :)

Yani bütün sorunların kaynağı oynadığınız oyunun bağlı olduğu BP firması iken buraya gelip sizin gibi oyuncu olan, hiç bir suçu günahı olmayan masum forum çalışanlarına ters ters konuşmanız gerçekten gülünç... Tepkini ortaya koy ve rapor edilmesini iste ama forum çalışanına neden aba altından sopa gösterir gibi konuşuyorsun ki :) Adamlar sana hizmet vermiyorlar sen *** gibi ürün satın alıyorsun :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Eylül 2018
  2. %100 hak veriyorum.yazdıklarını kendileri senden benden iyi biliyorlar.hani delinin biri kuyuya taş atmış kimse çıkaramamış ya o hesap.adamın biri yapmış oyunu bilmeyenlerin eline bırakmış,gel keyfim gel.sadece bu donma sorunu türkiye serverlerinde var diyorlar yok video atın yok resim atın yok tarih atın yok saat atın oldu işim gücüm yok sizin için video çekecem bilmem ne numarası atacam oldu paşam başka siz oyuncuların bugüne kadar hangi isteğini yerine getirdiniz siz bunu bana cevaplayın tabi cevaplamaya yüzünüz varsa,bende gidip oyundaki sıkıntıları kendim çözecem.lazerlerin rengi değişti herkes itiraz etti ama nafile BP böyle istiyor.sonra adminin biri çıkıp diyor ki çoğunluk bunu istiyor yeme beni.bunun gibi sayabileceği daha birçok şey var.mesela 0'dan bu oyuna başlayan bir insan evladı kendisini 5,gemisini 3 yıldan önce fulleyip masaya koysun bende bu oyuna harcadığım 10 seneye inat,1 yıl çalışıp harvırdı kazanacam.

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Birilerine hakaret ettiğiniz ve insanları boykota çağırdığınız bir mesajın bu forumda durmasına izin vereceğimi düşünmüyorsunuz herhalde.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.