ufak bi argo

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheAhriman tarafından 13 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheAhriman

TheAhriman User

chatte ufak bi arkadaşla grupta konuşurken refleks olarak bi argo kelime yazdım.1 hafta ban aldım.yemin ediyorum oyundan soğutuyorsunuz.1 Saat olsa 2 saat olsa neyse derimde 1 hafta nedir ya? ben buna bi çözüm istiyorum lütfen ilgilenin

2. Cok sacma banlar var supporta yaz direk aciyolar :D Mesela ezikk yazinca 1 hafta ban sacmalik hatta e zik yazinca bile 1 hafta bann :D ben arkadasa loardika ezik kesersin yazmistim 1 hafta yemistim...

3. Merhaba ,

Chat ile ilgili konularda gerekli bilgilerinizle birlikte durumu support'a bildirmeniz gerekiyor. Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

İyi forumlar.

4. TheAhriman

TheAhriman User

support bana nasıl haber vericek ne zaman verilir?

5. Merhaba ,

Support'a mesaj yolladığınız zaman oyun hesabınız üzerinden yollamış oluyorsunuz. Size cevap hesabın kayıtlı olduğu mail adresine geliyor. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde gelecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.