ufak bi çelişkideyim yardım lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►Los-Angeles-Lakers◄ tarafından 22 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar gemimde full lf3 bo2 hız ekstralar irisler vsvs hepsi full pet 8. seviye oto toplama 5 radar var şuan kapıya yöneleyim diyorum zeta 71 parçada hammadde protokolü alıp palladium mu toplamalıyım sizce yoksa kutu toplamaya devam mı edeyim kutu toplamakta çok sıkıcı olmaya başladı artık max 1 saat toplayabiliyorum argem 5 argemide yükseltmek istiyorum nerilerinize açığım

JUPlTER bunu beğendi.
  2. .turab.

.turab. User

pala topluycaksan kamufle olup öle topla derim 100 pala= 15 gg enerjisi yapar geminle kutu toplamayla biraz zaman alabilir elindeki urini argeye yatır derim sana en kısa yol vereyim oyunda 2 gemi kullan 1 ci gemin 5.2 de kalsın onla pala topla 2.ci gemiylede hem kutu topla hemde uri kas 1ci gemin 5.2 de oldugu için pala toplamak kolay olur oyunda

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Zeta kapısı günlük dosyaları ve ganimetleri ile geminizin gelişiminde büyük katkı sağlar.

İndirim ve x2 katlı galaksi günlerinde kapılarınızı yaparsanız daha karlı olursunuz.

Sıkıldığınızı belirmişsiniz bazen kutu bazen paladium şeklinde yapabilirsiniz.

Paladium sadece galaksi parçası sağlar kutu biraz daha avantajlıdır.

Keyifli kasılmalar ve iyi forumlar.

►Los-Angeles-Lakers◄ bunu beğendi.
  4. .turab.

.turab. User

sayın cubiter mod benim 2 sorum olucak 1.ci sorum günlük dosya anahtar indirimi bu günlerde gelicekmi 2 haftadır göremedim o indirimi.. 2.sorum skylap silah gelişme indirimi buda uzun süredir ortada yok 3.cü sorum yılbaşı için kısa vaadeli etkinlik varmı herkes için kutulardan sıkıldım acıkcasu özel bişeyler olucakmı o yılbasına

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

1-2. maddeler gelecek indirimleri önceden bilemiyoruz.Etkinlik takvimimizi takip edebilirsiniz.

Geliştirme indirimi en son 9 Aralıkta gelmiş ve genellikle 2 haftada bir geldiği düşünülür ise bu hafta çıkması beklenir takipte kalmalısınız.

Ve etkinlikleri önceden bilemiyoruz:) Tahminim arda kısa boşluklar ile yeni etkinlikler yapılacaktır ama içeriği hakkında da fikrim yok:)

Etkinlik gelmeden önce duyurusunu forumda yapıyoruz.

Keyifli forumlar.

6. .turab.

.turab. User

ahh keşke yılbasında ateş kes olup millet hatitaları gesse + 1 günlükde olsa güzel düzgün bir etkinlik olsa ödülüde güzel olsa valla güzel bişeyler bekliyom acıkası mod sonu demander gibi olmasında millete dediniz 31 aralık diye 20 günlük cıktı bu yaratık :D bişeyde alamadık acıkcası

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Demanerde genel bir tarih hatası yapılmış ve hepimiz yanıldık:)

Umarız onunda telafili bir geri dönüşü olur.

Yılbaşı için bir fikrim yok ancak yabancıların genelde yılbaşını 25-27 tarihleri arasında kutladığını düşünürsek 31 aralık için istediğiniz gibi bir sürpriz olur mu bilinmez:)

Hep birlikte takipte olup göreceğiz.

İsteklerinizi supporta da yazmanızı rica edelim:)

İyi forumlar.

8. .turab.

.turab. User

sayın marslı modum zaten ben burdan resimlerle birlikde suporta gönderdim demander hüsranlığı kısmındaki yazışmaları yani ama hala cvp bekliyom banada bir acıklama yapılmadı daha belki sizden önce benim haberim olur bilinmez öle bişe olursada burdan paylaşırım

9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Tabi ki bizde buradaki şikayetlerinizi zaten iletiyoruz.

Sizinde bildirimde bulunmanız sağlıklı oluyor.

Umarız sizi memnun edecek gelişmeler olur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.