Ufak Bir Yardım Arkadaşlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™MaTaPaiSanoS™ tarafından 28 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben oyuna baya uzun bir süreden sonra tekrar başladım. nasıl devam etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim

34 lf3
    19 g3n 7900
    20 bo-2
    6 hangar
    6 iris
    19 arge
    kami2 toplayıcı 2 pet 9 lvl
    Nasıl kasılmam lazım neleri geliştirmem lazım eksik bir şey varsa söyleyin eklerim
    Birde Tr5 oyuncusuyum server nasıl kasılmaya müsaitmi oynayan varsa bilgi verirse sevinirim teşekkürler

2. Merhaba ,

Bana kalırsa x-6 ve x-7 haritalarında Kristallin , Kristallon ve Cubikon ncp'leri ile kasabilirsiniz. Cubikon tek zor fakat bir kaç kişi ile birlikte imha edebilirsiniz. Biriken kredi ile eksiklerinizi açık arttırmadan tamamlamaya çalışabilirsiniz. Biriken uridium ile arge v.b. şeylere harcayabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. tirrekstar

tirrekstar User

İrisleri fulleyip argeyi 24 yapsan

4. öncelikle cevabınız için teşekkür ederim peki cubikonu tek kesebilmem için nelere ihtiyacım var aegis var bu arada
    birde vengeance için pusat tasarımını sizce edinmeliyimiyim işime yaramı paladium toplarken

5. Merhaba ,

Aegis ile tek kesebilmek için en düşük x2 ve ayrıca SAB-50 cephanesi gerekiyor. VIP varsa Kamikaze modülünüde kullanabilirsiniz. Yeteneklerini zamanında yerli yerinde kullanırsanız x2 , SAB-50 ve Kamikaze ile tek kesebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Genelde Vengeance ve Spearhead gemileri kullanılıyor diye biliyorum fakat tasarım olarak bilgim yok.

İyi forumlar.

6. og637

og637 User

Argeyi fulleyip 2 irisi açık artırmadan alabilirsin.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Elit mermi çok harcıyacağınız için,Cubikonu tek başınıza kesmeniz,pek karlı bir iş değildir.

Paladyum toplarken hızlı bir geminizin olması size bir avantaj sağlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.