Ufak ve iyi bir gemi nasıl yapabilirim? Yardımınıza çok ihtiyacım var.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cangermanotta tarafından 20 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese S.A.
    Ufak ve rahat bir gemi yapmak istiyorum, yardımınıza çok ihtiyacım var.

Öncelikle mevcut envanterimi söyleyeyim;
    Silahlar: 14 Tane LF3 (10 tanesi 5 level) --- 8 LF2
    Kalkanlar: 6 SG3N-BO1 --- 8 SG3N-A03
    İticiler: 1 G3N-7900 --- 1 G3N-6900 --- 13 G3N-3310
    Droidler: 6 Flax --- 2 İris
    Ekstralar: SlotCPU-1 --- Roket Turbosu --- Roket Auto --- Tamir Robotu 4
    Pet: 1 level pet --- 1 level kamikaze --- 1 level hammadde toplama - 1 level kombo gemi tamiri
    Hangarlar: 2 adet hangarım bulunuyor, bir tanesinde spearhead var. Diğerinde goliath.
    Skylab: Solar modül ve seprom rafinesi 1 level, temel modül 3 level, onun dışında her şey 2 level.
    Arge: Hiç yok. (İlk arge için günlük dosyası 20 tane var, ancak 30 gerekli.)

Full LF3, kalkanları iyi, 8 iris, Skylab'ı ve argesi yeterli olabilecek bir gemi yapmak istiyorum. Sizce bunu nasıl ve ne kadar sürede yapabilirim? Niyetim oyunu yeterince rahat oynamak, öyle elit falan çok büyük bir gemi istemiyorum. Atılan yorumlar için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi oyunlar, iyi forumlar.

2. iyi bi gemi olarak sperhead veya vengance tercih edebilirsin. ilk 4 irisi uriyle alıp diğerlerini açık artırmayı takip edip alabilirsin(tallon keserek rahat credi kasarsın) ve 2.hangarda leonov alıp irisleri kesinlikle 6 seviyeye getir.(3-3)de 1.konfa full kalkan 2.konfada full hız dizersin.bo2 sayın zamanla yükselir. droit düzeninden ekstra kalkan alabilirsin.sonra yavaş yavaş grup olarak tallon kes 2 kişi hem uri hem crediyle lf3 al açık artırmadan 20m çoğu zaman alırsın.en sonda bi x3 zamanında uri çekip günlük dosyası al 600k yakın uriyle 21 arge kalın sıkmaya ayarla (bilmiyorsan formda kalın sıkma araştır) ve skylabda inşaat lwl15e kadar hiç durdurma ve devamlı bonus robot al. benim tavsiyem böle kardeşim gerisi sana kalmış. iyi oyunlar.

cangermanotta bunu beğendi.
  3. Teşekkür ederim.

Bηgяy~Tµrk™[07] bunu beğendi.
  4. Birde 8 arge yapmak istiyorum, çok pahalıya geliyor bunun kolay bir yolu yok mudur?

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

6. Suan icin acil skylabinizi 10 levelin ustune getirmelisiniz ondan sonra ilk 13 argeniizi uri ile almalisiniz birkktirerek ve ilk 13 argeyi su sekilde dagitmalisiniz;
    Gemi govdesi 1 e 2arge
    Muhendise 1 arge

Kalkan Enerjisini 5 arge
    Kelle Avcisi 1 e 2 arge
    Gemi Govdesi 2 ye 3 arge
    Bu arada biriken crediler ile irislerinizi tamamlayin.Ardindan Zeta kapisi acmaya baslayin.Ayrica peti 8 yapin.8yapana kadar da sakin petle alakli hicbise almayin 8 leveldd 3.seviye modulleri acilacagindan 1 . levellere bosu bosuna uridium vermissiniz.Keske bekleseydiniz...Sonra 8 level pet olunca icine su modullerden alin
    Ilk once kamikaze 3
    Sonra palla topluyorsaniz hammadde,kutu topluyorsaniz oto toplayici 3
    En son olarakta ticaret modul 3
    Sonra zeta acip yapmaya baslayin
    Kolay zeta acma yollari;
    Palladium toplamak
    Katlayici ile pverde kutu toplamak
    Direk uridum basmak
    Zeta kapisinin oduleri;
    -25 yesil anahtar
    -50gunluk dosya
    -35.000 uridum (npcleri ile 48 k)
    -25.000 Ucb-X-4 mermisi
    -HAVOC. diroit tasarimi kazanma sansi(ipk yapilista %100 sonraki hepsinde %33 bir oranla).Ayrica kac diroit varsa hepsi havocla dolarsa ornek 8 iris 8 havoc olursaniz %10 vurusunuz artar.

7. crux20

crux20 User

bak kardeş vip al katlayıcı al peti 8 yap radar al kurtarma protokol al falan biraz masraf yap.sonra git kutu topla.bak günde abartmıyorum 3 saat oyna 30 k kasarsın pvp de petle beraber.ayda 900 k uridyum yapar.indirim paketi aldın anahtara indirim falan geldi garanti 1000 tane anahtar alırsın.git lf4 apis zeus günlerinde aç açabildiğin kadar.
    lf3 lerle uğraşacağına direk lf4 fullemeye başlarsın.kastığın gg leri epsilon bas ordanda lf4 gelme ihtimali var.bak bu yöntemle ayda garanti 5 lf4 yaparsın kardeş.kalkana hızada para vermessin.fullenr onlar kutuyla.tasarım falanda cıkar yani.

çok büyük bir gemi istemiyom demişsin ama sen lf3 leri kalkanları hızları irisleri fulleyesiye kadar baya zman geçer.

karar sana kalmış kardeş.ya kamuflajınla katlayıcınla pvp de kutu toplucan arkadanda bi müzik acıcan yada film falan arada izleyecen topluyacan falan sesini dinliyecen zaman geçer.yada bu ekipmanlarınla mordon saimon kesmekle uğraşacan.kristallon için 5 6 dakika garanti uğraşırsın.karar senin yani.

gemin ne kadar sağlamsa o kadar zevk alırsın öyle ufak tefek bir gemiyle sadece patlar patlar doğarsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.