ultimate battle arena destek sorusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **OpT1MuS** tarafından 3 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba. Daha bir kaç gündür arenada takılmaya başladım. Çift desteğim var hasar kalkan ve darbe puanında ama arenaya girdiğimde dışarda olan değerler düşüyor. Kalkanım 1.9 milyon iken 1.4 milyon felan oluyor. Bunun sebebi nedir?

2. Arenada seprom işlemiyor. Daha adaletli bir uba için böyle.

Ek: Bunun dışında etki eden bir durum yok sanırım darbe puanın düşmüyorsa destekler çalışıyordur.

3. BORG_UNION

BORG_UNION User

Desteklerden kalkan yada hasar da işlemiyor.

4. Burada destekler etki etmez demiyor ama bilmiyorum. Dp desteği işliyorsa diğerleride işliyordur. Seprom işlemeyince kalkan ve hasar desteği etkisizmiş gibi görünebilir.

5. BORG_UNION

BORG_UNION User

yok ben baya denedim hasarda etkilemiyor ama Dp ye hiç dikkat etmedim

6. OpTİMuS

OpTİMuS User

adminlerim buraya bi bakar mısınız kafamız karışık arena hakkında geniş bilgiyi nerden bulabiliriz

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Bildiğimiz kadarı ile Lazer , Kalkan , Roket yada Hız jeneratörlerine yapılan beslemeler geçersiz durumda kalıyor.

Eğer Beslemelerle bu değerlere ulaşıyorsanız düşmesi normal

Ancak Besleme olmadan değerler düşüyorsa , Desteklerde devre dışı bırakılmış olabilir ama bu konuda kesin bilgim yok

Yardımcı olabileceğim başka bir konu ?

İyi Forumlar

8. OpTİMuS

OpTİMuS User

Anladım peki çok teşekkür ederiz iyi oyunlar :)

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forum ekibi olarak biz teşekkür ederiz.Sizede iyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.