ultimate battle arena hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KASIRGA47KABUS tarafından 8 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Admin dün akşam ultimate battle arena oynarken oyunda her halde karşıma gelen rakibin internet hızı düşük olduğundan ilk rounda 2 dakika geç başladık ilk round bittikten sonra ikinci roundu beklemeye başladım ama hiç başlamadı rakibim yanımda duruyordu ve ikimizde hareket edebiliyorduk ama saldırıya korumalı bölgedeydi yaklaşık 40 dk böyle bekledikten sonra oyundan sekmeyi kapatarak çıktım ve açık artırmadan bir şeyler almaya başladı oyuna geri dönmeye çalışıncada "bağlantı koptu. darkorbit oyun sunucusuna artık bağlı değilsin. tekrar bağlanmak istermisin" diye bir uyarı verdi bende oyunun bakımda olabileceğini düşünüp çıktım fakat sabah tekrar oyuna giremeye çalışınca tekrar aynı sorunu verdi.

ACİL YARDIM LÜTFEN!

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Kısa süreli bir sorun olmuş olabilir. Buna benzeyen başka mesajda var. Sorununuz düzelmediyse lütfen supporta bildiriniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.