Ultimate Battle Arena Puanlama Sistemi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★»»MØҚҚΛ««★ tarafından 14 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Merhaba, Öncelikle sorum başlıktada olduğu gibi UBA'daki puanlama sistemi hakkında? Bu puanlama sistemi bana çok adilce gelmiyor , ayrıca eşleştirmelerde olduğu gibi. Örnek verecek olursam aynı serverda aynı rutbeye sahip arkadaşımla kıyaslayınca çok saçma bir puanlama oldugunu dusunuyorum . Ben 150 karşılaşmadan 138 galibiyet almışken total puanım 329 , arkadaş ise 98 karsılasmada 72 galibiyet almış ve total puanı 648. şimdi ben bu arkadaştan belkide 2 kat rsb , ema , cephane ne varsa kullanmısımdır ve aldıgım total puan yarısı kadar? Her karşılasmadan 1-2 puan almak çok mantıksız veya herkesin oyle olması gerektiğini dusunuyorum . Bu puanlama sistemi hakkında bilgisi olan arkadaş veya modum varsa cevap verebilir mi? Şimdiden teşekkürler . İyi Forumlar...

2. Bu puanlandırma uygulaması nasıl çalışır?

Önceki savaşların sonucunu dikkate alarak arena savaşlarını çok daha rekabetçi hale getiren yeni bir puanlama sistemimiz var. Eski sistem sadece kazanılan savaşlara dayanırken yeni sistem ise kendinizin ve rakibinizin önceki çatışmalardaki performansını dikkate alıyor.

3. Ben öyle düşünmüyorum çünkü tüm olasıklarda her zaman 1-2 puan alıyorken karsıdaki kazanınca min 6 puan alıyor.Skor 1-0 dan 2-1 e getirip kazanıyorz ve gelen puan 1 çok saçma bence . Diğer tarafta rahatca kazanan kolay rakiplere karsı kazandıgında gelen puan 8-10-12 yuksek puanlar. sizin dediğiniz giibyse benim verdiğim örneği siz göz önünde galiba bulundurmadınız ?

4. Belki arkadaşınıza gelen rakiplerin puanı daha yüksektir ve yenince iyi puan gelmiştir.

Ben sadece S.S.S bölümünden alıntı yaptım detaylı bilgim yok fakat bu sistemin açık bir şekilde adaletsiz olduğu görünüyor.

5. Aynen öyle kardeşim . Belirtiğim gibi hem puanlamada hemde eşleştirmede herhangi bir adalet olduğunu düşünmüyorum . Dediğin gibi şuan arkadaş serverda 2. sırada UBA da hep rakipleri ondan yüksek olabilmesi için 1. rakiplerin gelmesi gerekiyor ve bu ihtimalinde çok düşük olduğunu düşünüyorum . Görüşün içinde ayrıca teşekkürler.

6. Merhaba ,

UBA ile ilgili olarak ayrıntılı bilgi için Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Kıyamet Modum ben o konuya fazlasıyla baktım ordan sonuç çıkaramadığım için konuyu açtım . O konuya bakarak herhangi net bir cevap bulamıyorum . tek bildiğim adaletsizlik :) sizin bu konudaki fikriniz nedir acaba ?

8. Merhaba ,

Bizim elimizde olan bilgiler bunlardır fakat her hangi bir puan tablosu gibi bir şey yoktur.

İyi forumlar.

9. Peki MOdum cevabımı alamasamda konu kitlenebilir . :) İyi forumlar.

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.