ultimate battle arena (UBA )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Paşazade777 tarafından 22 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar ultimate battle arenayı açınca sayfa bomboş oluyor sadece bomboş sayfa duruyor önümde yardım edermsiniz ? bekliyorum fakat yinede düzelmiyor

2. Merhaba ,

UBA ve R-Zone haritalarında bağlanma hataları yaşanıyordu. Yani gemi bug'ta kalıyor oyuna giriş yapılamıyor. Eğer geminiz bug'ta kaldıysa gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak support'a bildirin. Yoğunluğa bağlı olarak en kısa zamanda geminizi x-1 haritanıza aktaracaklardır.

İyi forumlar.

3. xxbmertxx

xxbmertxx User

aynı hata bendede var modum.2 aydır UBA kapalı! (us4)

4. Evet bu sorun bendede var fakat gemi askıda kalması vs gibi sorun değil bu direk uba sayfasını açınca bomboş bi sayfa

5. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhabalar,

UBA haritasında sorun olduğu için geçici süreliğine kapatılmış olabilir.

İyi forumlar...

6. Modum valla ben 1.5 aydır geri başladm 1.5 aydır aynı durumda.Ben herkeste öyle olduğunu düşündüğüm için konu açmamıştım fakat anladığım kadarıyla herkeste öyle değil.

.KAPLAN bunu beğendi.
  7. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Tekrardan raporlarımıza ekleyeceğim umarım kısa sürede çözüme ulaşır.

İyi forumlar...

LastShot12345 bunu beğendi.
  8. :)) bunlari haletmeleri baya surdu eski darkobrit eser yok ilgilenen yok oyun nereye gidiyor beli degil .)
    sanki oyun kapanacak gibi geliyor baksana oyunda ki hatalara hilelere adam gunluk gelire bakiyor gersini bos ver diyor .)

9. Evet haklısın kesinlikle eskisi kadar ilgi yok eskiden forumda 5dkda bir konu açılırdı oyunda sürekli kesicek vs atıcak adam olurdu tabi eskiden derken bu 3d gelene kadar bence 3d kötüleştirdi istersen 2d ye de geçebiliyosun tabiki fakat uçuş düzenleri de bence saçmaydı neden dersen biz eskiden %3 lazer için kıskaç alırdık veya spectrum açar adam diye içiçe alırdık daha zevkliydi bence neyse şimdi çok eski konulara gittim jackpot kalktı bide 3d den 2-3 ay sonra zaten generallerin hepsi bırakmaya başladı.Ama yinede burdaki modların cevap vermek ve gerçekten diğer tarafa bilgileri ulaştırmaya çalıştığına eminim.Fakat işte ben zaten diğer taraftaki support ekibinden bişey beklemiyorum yoksa forumdaki modlar çok iyi eskiden de hep iyilerdi zaten :)

10. bunlar kendi kendine batirdi oyunu hileye cok goz yumdular bak ben bir oyuna takliyorum 3 aydir darkobrit ne kadar oynayan kisiler varsa hepsi orda 70 80 kisi ve cok mutulular orda uri vip olaylari var ama inan sana sunu soyleyim hile kuladigin tespit edilsin o saniye gemin kapaniyor istersen 10 milyar harca goznun yasina bakmiyorlar ama darkobrit vip indirim satacagiz diye bannlama yapmio suan tr1 bos eski haritlarda botculardan baska kimse yokgecen gizli haritaya girmeye calisiyorum ic savas oldugum klan oyuncular 8,9 kisi gizli harita kasiliyor bunlar ikim atiyor oraya merak ediyorum dedim ya oyunun bitiren kednileri oldu

11. Biizim seerverda da var o süpriz haritadakiler sordum adamlara kenardakileri kesip logout yapıp tsde adam bekliyolarmış oraya giren aynısını yapıyomuş nasıl zevk alıyolar anlamıyorum sonra tsden beraber giriyolarmış öyle dedi bana

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.