Ultimate Battle Arena(UBA)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *__LEFKELİ_ŞENOL__* tarafından 30 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Aylardır uba haritası kullanılmaz haldeyken ve düzeltmek için hiçbir şey yapmayan teknik ekip her hafta yok ebedi light sıralaması yok agatus sıralaması diye etkinlik yapıyorlar :D Arkadaşım oyun sadece pveden ibaret değil pvp için oynayam adamların önünü kesmeyin bari

2. gras26.

gras26. User

Arkadaş haklı 6 aydır kapalı bazı oyuncular 1v1 atmak ister herkes gibi kasılmak istemez o yüzden UBA iyi bir seçenekti ama DarkOrbit ekibi onuda kapattı geri açılmasını istiyoruz

3. Ben bu oyunu sadece U.B.A için oynayanlardandım ve çevremde oyunu bu yüzden oynayan onlarca insan vardı hepsi bıraktı açılırsa eğer dönmeyi düşünüyoruz oyunda rekabet ortamı kalmadı resmen

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ocak 2021
  4. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Sorunu daha öncesinde raporlamış bulunmaktayız. Merkez Ekip tarafından yapılan geliştirme çalışmaları devam ederken yapabileceğimiz tek şey beklemektir.

Talebinizin cevabı bir önceki yazımda belirttiğim şekildedir.

Öncelikle bütün yazınızın tamamı büyük harf olduğu için düzenledim forum kuralları gereği yasaktır ve internet ortamında bağırma anlamına gelmektedir.
    Forum kuralları ile ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.