Ultimate Battle Arena

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yunusemre887 tarafından 15 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hangarların ucuzlaması ile birlikte Elit kişiler credits lik gemi alıp bizi her seferinde yeniyor ve buda BUG gibi birşey oluyor lütfen bu sorunu düzeltin güçlüler güçsüzlerle savaşmasın bi level aralığı olsun :eek::eek::(:(:(

2. aynen mesela ben 15 levelim bana 18 lv adam saldıramasın en fazla bana 17lv adam saldırsın yoksa oyunda kasılamıcaz düşmanlarda baskına gelince korkak gibi güçlülere deil güçsüzlere dalıo onada sinirim

yunusemre887 bunu beğendi.
  3. Aynen Dostum katılıyorum acil bi çözüm gerekli

4. GREED

GREED User

Ben Alfayı Zor Yaptım 3 Maçın 3 ünde de Kronos Yapana Attı Bu Adalet Midir ?

5. anakin5555

anakin5555 User

Haklisiniz ama anket acmani tavsiyeederim. Konun kitlenebilir

6. aynen kardeşim ben acemi yüzbaşıyım önüme acemi albay adam geliyo çok adaletsiz

7. anakin5555

anakin5555 User

Haklisin gercekten cerrahlar pho ile kresiyolar adamı. Birde aegislerin yetenekleri kisitlansin ubada ltfn. Tam kesicem can yapiyor.

8. ben aegisle ubada çok güçlü adamlar aldım aegis müthiş ubada

9. anakin5555

anakin5555 User

Valla bnde alabilsem :)

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunda olmasını istediklerinizi,bir anket dahilinde"Güncelleme ve Fikir Havuzu Bölümüne açabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

anakin5555 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.