Ultimate battle arena

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Chaorrupted tarafından 29 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Acaba rütbenin rakibinizin seçilmesinde etkisi var mı? bi de ben leoyla gırdım can ve kalkana baklıyor vs dediler. yine karşıma hep guclu adamlar goli vs geldi.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Rütbe , Seviye , Kalkan ve Darbe Puanı karşılaştırması gibi bir çok etken eşleştirmeye etki ediyor

İyi Forumlar

3. adminim goli ile giriyorum x4 de 30k atiyorum arenada çıkıyorum tallona 50k atıyorum herşey ayni neden bole bir turlu çözemedim

4. rütbenin önemi yok bence, kurmay binbaşı gemimin karşısına acemi yüzbaşı geldi 2 gün önce, ama adam full herkül dü, aynı gün 2-3 maç sonra general adam geldi, tam emin değilim ama dp kalkan bakarak da eşleştiremezler çünkü elması giyerim dp azalır, kalkan da koymam gemiye 0 kalkan girerim, çok güçsüz gözükürüm ama bu durumda da karşına güçlü birileri gelir diye tahmin ediyorum

en iyisi herhangi bi düzenbazlığa başvurmadan, adam akıllı sağlam konfini dizip girmek :D

5. Dedıgın elmas + kalkansız işe yaramakta.

6. iki konfiyi de böyle yaparsan karşındaki güçsüz de gelse kazanabilir ama :D kalkansız ne yapıcan her vs de ema insta basman gerek falan, en iyisi kendi rakiplerinle kapışıp kendini geliştirmek

7. Öyle değil. bi konfidekini guclu yapacan kalkanı falan. diğeri boş olacak. eşleşme sırasında boşla gırecen. eşleşmeden sonra ws anında acacan gucluyu kapiş :)

8. tek konfiye mi bakıyor oyun o da ilginç :D

9. aries123

aries123 User

O eskiden ise yarıyordu onun duzenlemesi yapıidı diye biliyorum.

10. Yarı full Asteğmen hesabımın (Goliath) karşısına Kurmay Binbaşı Phoenix geldi.Herşeyiyle full idi..

Gemi türünün rolü çok büyük.

11. Bilmıyorum ben hala kullanan gördüm özellikle hergün girdiğimde 50 kere ws atıyorsam min 25inde aynı adam karşıma çıkıyor sürekli yeniliyorum :)) suan zar zor 20lerde duruyorum.

Aynen gemi türü , rütbe , dp ve kalkan özellikle bunlar cok önemli.

12. hangi sv orası yav, bana hiç aynı adam gelmiyor ama ard arda 5-6 taneden fazla girmiyom

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Belirttiğim gibi , Rütbe , Seviye , Kalkan ve Darbe Puanı karşılaştırması gibi bir çok etken eşleştirmeye etki ediyor

Zira Oyuncular , Daha düşük rakip gelmesi için besleme yapmadan kapıya girip , Kapıya girdikten sonra besleme yapıyorlardı.

Bunu engellemek için de geçici çözüm olarak , UBA ' daki Beslemeyi dondurdular.

İleri de buda çözülecektir

Eşleştirme sistemini geliştirmek için düzenli çalışmalar yapıyor

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.