Ultra Ganimet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 17 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hadi ya bunu bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu, ilk iş 10 adet mavi anahtar almak olacak :D Sağol ya.

userqq bunu beğendi.
  2. userqq

userqq User

Açık arttırmada saat başı verilen goli ve Vega tasarımları da dahil mi bu 200k uri verme durumuna?

3. WolfWar

WolfWar User

Sen direkt zeta yap zaten onda yeşil anahtar veriyor. Hem x4 lazer ve günlük dosyasıda veriyor daha karlı iş hiç uğraşma maviyle kırmızıyla. Yeşil candır gerisi heyecandır !!!

Yeşil anahtardan şaşma 3x lf4 günlerinde de aç.

4. aries123

aries123 User

Mavi kutu candır gerisi heyecandır kutuyu bi zeusda bide mavi kırmızı gununde acarım suan 1200 yesil kutu var onlarla zeusu cıkarırsam super olur mavidende 6 lf4 bulsam yesilden 3 - 4 tane filan bulsam lf4ler fullenir insallah geriye sadece herkul kalır darısı basınıza arkadaslar.

WolfWar bunu beğendi.
  5. userqq

userqq User

20 kutu alsam aegis çıkar mı sizce arkadaşlar şimdi uri çekip almaya kalksam daha pahalı oluyor hem aegis bulursam yanında başka şeyler de çıkabilir ayrıca 1-2 havoc da iyi olur doğrusu

bugrahansezgin bunu beğendi.
  6. Efe

Efe User

Acik arttirmadanda aegis alabilirsin.Kesin cikar diye birsey soylemek mümkün değil.Sansina güveniyorsan al.Ama sonra pisman olabilirsin ;).

7. Srooper

Srooper User

Hayır sadece citadel aegis sperhead ve mavi kutudan çıkan tasarımlar sanırım.

şansın varsa al yoksa hiç bulaşma ben ilk olarak 10 tane aldım 1 citadel tasarım çıkarttım hadi bi 10 lu daha alayım citadel tasarım çıkartırsam 200k uri gelir verdiğim parayı kurtarırım diye düşünerek üst üste 4 kez 10 lu mavi anahtar aldım ve sadece 1 sperhead elit tasarım çıktı şans işi yani anlayacağın benim 40 kutuda çıkarttığımın 2-3 katını bazı kişiler 10-20 kutuda çıkartmış bazıları ise 100 kutuda bile çıkartamamış :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ekim 2015
    bugrahansezgin bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.