"Ultra Kazançlı Saat'te Yeni Özel Bonus: EIR" ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ModernKöle tarafından 13 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. daha fazla detay lütfen ! içerik ve fiyatlandırma gibi...

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

%400 Helix İndirimi sırasında ek olarak EIR elde edebileceksiniz. :)

İyi forumlar.

3. admincim sevgili oyun arkadaşım, insanın aklını mı sınava tabi tutuyorsunuz. içerik detay fiyat vs. derken -heralde EIR olduğunun farkındayız- daha nitelikli bir bilgi istemiştim. zaten akşam görebileceğim için kızmıyorum. ama bizim de bilgimiz bu kadar diyebilirdiniz. bu nedir yahu. oyun hammadde avcılığı sloganına sahip diye ***

konu kilitlenebilir. pardon zaten kilitlenmiş durumda. bu da benim helix paketim ekstra olarakta ironi veiyorum bugün.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Aralık 2019
  4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Daha fazla bilgi paylaşılmış olsaydı duyuruda belirtilirdi. Spesifik cevap almak istiyorsanız almak istediğiniz cevaba uygun bir şekilde soru sormanız gerekmektedir. Aldığınız cevap tatmin etmediyse de uygun bir şekilde belirtmeniz takdirinde size istediğiniz cevap verilir. Bunun için uygun olmayan bir üslupla argo imaları yapmaya gerek yok. :)
    Lütfen bu davranışınızı tekrarlamayınız.

Ayrıca forum içerisinde üst üste mesaj atmak yasak olduğu için mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir.

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.