Ultra + Ultra Güçlü Bir Çar Yapmak İstiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 14 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhabalar.

gemimin özellikleri:

goliaht , vega , leo , aegis , spearhead

29 argeyim kalın sıkıyorum.

17 lf4 3 tanesi 3 gerisi 2 lvl.

9 iris 1 tanesi lvl 5 gerisi 3-4

5 Havocum

zeusum yok herkülüm yok düzgün bir klana üye değilim.

full bo2 lf3 hız.

Petim bulunmakta. (3 lvl kamikaze kombo tamir vs...)

güve elmas kalp iç içe ok düzeni bulunmaktadır.

Ben hızlı kapı açmak istiyorum kapıya uridium basıyorum. Fakat şöyle bir şey var ki ben tr3 de çok zorlanıyorum kasılmakta eicteyim. Şirketi değiştiremiyorum görevler tam olmadığından.

yani bana öyle bir kasılma taktiği verin ki güçleneyim. cubikonda sabah vakitleri güzel kasılabiliyorum fakat sabahları çok nadir girebiliyorum.

TR3 de saat 10 dan sonra baskınlar çok oluyor cubikondan para kaldırılmayacak derecede azalıyor.

günlük oynama vaktim okuldayken 3 saat (günlük)

pazar full oynuyorum.

kutu paketi alınca bir şey gelmiyor maalesef...

Son düzenlenen: 14 Haziran 2015
  2. Captivity

Captivity User

Mmo ya geç tr3 te eic öldü kasıldıktan sonra eice geri dönersin,son 1 yılda bukadar nasıl değişti anlayamadım bende :)

3. Mmo daha beter...

4. Merhabalar;

Öncelikle kendinize bir hedef belirlemeniz şart.Uridiumları hangi kapıya basıyorsunuz?Oyunda geliştirme yapmak için,yeni malzemeler almak için tek gereken şey uridium yani kapıya uri harcamayın zeusunuzuda alın daha sonra kappa yapmaya başlayın ama uridium basmayın kapıya galaxy gates ile açın kapıdan gelen uri ile ya elinizdeki malzemeleri geliştirin yada anahtar alıp lf4lerinizi tamamlamaya bakın.

İyi forumlar.

5. Sürekli zeta yapıyorum 14/5 havoc. Bu gün bir tane daha zeta açıp yaptım sonuç yine hüsran...

X3 de uridium çekip alpha beta yanında zeta açıyorum.

Gamma denedim olmadı :)

Hocam palla gidiyorum rahat bırakmıyorlar.

Pvp de kutu topluom bir süre sonra hiç bir şey gelmiyor.

Tek çare uridium kalıyor.

6. andermo83

andermo83 User

tr 3 eic candır cubi gurupları dısında gerci tr3 şöyle mmo eic haritasında vru mmo haritasında eic ise kafasına göre takılan tek şirket :D ben mmo idim 14 seviyede eic oldum sadece mavi durdugu için ve pişman değilim şuan 22 olduk ve hala eicdeyim ;) mmo şeref çok fazla oyuncusu cok cünkü ama eic de adam kesme görevlerinde de zorluk cekmezsin :)

7. Zaten mmoya geçen çoğu kişi eski eicli idi şu an ki ay klanın çoğu üyesi beladan geliyor

8. andermo83

andermo83 User

aynen bu durum da mmo da rütbeyi etkiliyor binbaşı acemi albay 3m istiyormu ? mmo da ? binbası eic de 900bin suan kurmay binbası 1.3m mmo 2 hatta 3 katıdır

9. Benim deli gibi uridium kasmam gerekli.

10. Hocam biraz konu dışı olacak ama chatte birileriyle tartışan biri vardı öğleye doğru o sendin galiba . :D Bu konunun da hırsla alakası var galiba :)

Valla sabah pala yap diyecem pazar hariç durum yokmuş . Sağlam bi klana girip spearhead ile pala toplaman geliyor aklıma sadece . Ordan kapıyı açıp uriyi götürcen . Ya da çılgın cubide kami falan atmak geliyor aklıma :D

11. Captivity

Captivity User

Evet bende gördüm bir tartışma konunun hırsla alakası var tabiki adam haksızda değil tr3ün geneli öyle kesilince çamur atarlar

Uberde seri bir şekilde uber kristallin kesebilirsin 128 uridium veriyor tallon kadar uzun sürmüyor etrafında toplananlarada kami atarsın hızlıca uridium birikiyor denedim :)

12. SİSTEM

SİSTEM User

Pvp de sen yinede kutu topla bir gün topla bir gün kasıl full+full olmak kolay değil her şeyini tamamlayınca geliştirmelere başla yavaş yavaş bile olsa ilerleme yaparsın bende tr3 te yıllardır oynuyorum çok kasılmam ben genelde kutu toplar kapı yaparım önce vuruş için çalış bence çünki iyi kasılmak için sert vurman gerekirki buda çok büyük avantaj olacaktır sana.

13. Sağlam klanlarla konuştum fakat alan yok yani tek başıma kaldım.

beyazatlıgurses bunu beğendi.
  14. açık ve net konuşayım katlaycı çek sizin pwp baskınmı var onların pwp de topla ,tabi sen kasılmak öncelik diyorsun ,kasılamadgın durumlarda kutu topla cubi baskın yiyince fln
    ben 10lf4 9 iris 6 havoç 2 hercul bir gemide oynuyorum kutuda gunluk en az 50k uri alıyorum gg ise 300-400 adet bu demek oluyor
    50+40= 900 enerji ben kapıdan gelen uriyide kapıya basıyorum zetadan 50k uri gelir 50+40+50 =1.400 enerji yani 2 gunde yada 1 gunde 1 zeta açarsın ,

NOT : bu degerler katlaycısı olan ve 3lvl toplama 5 adet 3 lvl radar pusat bir gemideki degerlerdir . Tr5
    ben 1 hafta katlaycı çeker kutu toplarım full ertesi hafta görev yaparım görevdeki gemileri keserim
    sana önerim KRONOS kapısını açana kadar istenen kapılar yap 21 lvl de gorevleri yap ve havoç veren gorevin kilit aç onu al istenilen yap sondaki evil your gelince kronosa gir yap
    havoç alırsın bi ihtimal saturn tasarımı ben şu anda 1 epsilon ve 1 delta kaldı kronosa, 21 lvl oldum görevleri yapıyorum

not: 21lvl görevleri zordur farklı şirkete boş oldugu zaman git ve yanına guçlu arkadaşlar edin yada eıc te bir gurup kur görevler için .

15. Serverler arasında pvp de ödül değerleri değişir tr5 de fazla ödül alabilmenin sebebi tr5 in tr3 den daha az kişiye ev sahipliği yapması.

16. Ya aga bırak sen onlarla konuşma onlar senle konuşsun sen palana bak kasılmana bak :)
    Ben daha 6 irisim mesela ama rahatım :D

17. her pwp 150-250 kutu atılır ve bunlar heep yenilenier bence bu bir bahane degil :D

18. İyide kutudan uri çıkma olasılığı haritanın yoğunluğuna göre değişiyor.

tr5 ile tr3 ü kıyaslamak çok saçma olur.

19. Z3C6

Z3C6 User

5-3 Paladium haritsaında gelip herkesi patlatmak acaip sinirlerimi bozuyor,10 iris 31 argeyim,ben nadir patlarım ama sabahın 3 ünde zayıf gemiler,belli ki parası olmayan ve oyun oynayarak bir yere gelmek isteyen insanlara bile rahat vermiyorlar.oysa ki o full hesaplarında nasıl o hale geldiğini ben çok iyi biliyorum,2010 dan beri tr- 3 teyim,hala Pwp ve x-8 haritalarında o bahsettiğim arkadaşlar kamufle kutu topluyorlar.daha fazla birşey yazmayacağım,anlayan anladı..saygılar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.