unıty 32 bit sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ziyaaaaa tarafından 6 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ziyaaaaa

ziyaaaaa User

arkadaşlar oyunu 32 bitte oynayamıyorum.çözümü bilen varmı

2. tarayıcıdan 32 bit oynanıyor

3. smoonrise

smoonrise User

Emin değilim ama Unity üzerine sağ tıklayıp '' Uyumluluk sorunu '' kısmından belki çözme imkanın olur deneyebilirsin veya aramamotorundan 32 bit 64 bit uygulama sorunları v.s gibi konulara bakıp sana yardımcı olma ihtimali olan çözümleri deneyebilirsin .

4. unity tam bir hayal kırıklığı grafikler görüntü oyun efekt görünümü portallar fare imlec ve hareketler vs vs tam bir hayal kırıklığı kötü bekliyordum ama bu kadar kötü beklemiyordum oyun akıcı diyorlar akıcı olsa ne olur yapmak istediğin hareketi görmek istediğin efekti ve performansı alamadıktan sonra ne olur portallar desen kocaman, rakip enerji transfer açsa ekranı ışık kaplıyor ve ekranı ileri ve geri çekme şansın yok gemi ortada kocaman duruyor hele tanker desen daha berbat yani hatalarını saymakla bitmez inaşşallah düzelir düzelmez ise oyun oynayacağız diye sinir krizleri geçirmeye ve psikoloji bozmaya gerek dükkanı kapatır gideriz...