Geri bildirim Unity 60 fps problemi

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ŞahFD tarafından 17 May 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞahFD

ŞahFD User

Unity versiyonu illk çıktığı zaman 300-400 fps veriyordu hatta fps sorunun kalktığı için öneride falan bulunmuştum. Fakat bugün unity versiyonunu tekrar yükleyip denediğimde fps limiti, tekrardan 60'a sınırlandırıldığını gördüm. Acaba biz oyunculara 60 fps yimi dikte ediyorlar bilerek yoksa bilmediğim bir durum mu var bilgisi olan var mı?

2. Erlik

Erlik Forum Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

FPS sınırlandırma ayarı mevcut. FPS sınırı seçebilir veya sınırlamayı kaldırabilirsiniz. Varsayılan 60 FPS'dir. Ayarlar > Görüntü kısmında Gelişmiş Mod'u işaretledikten sonra alt kısımda yer alıyor.

upload_2025-5-17_22-39-37.png

İyi forumlar..

ŞahFD bunu beğendi.
  3. ŞahFD

ŞahFD User

Çok sağolun modum çok teşekkür ederim :)
    Birde şeyi soracaktım extra ayrı bir konu açmayayım unitynin çıkan her yeni versiyonu için sürekli yeniden mi indirmemiz gerekiyor? Yani güncelleme yoluyla güncelleyemiyormuyuz? Mesela pc oyunları gibi umarıma anlatabilmişimdir demek istediğimi. Bu sorumu da cevaplarsanız ondan sonra kilitleyebilirsiniz konuyu

4. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

admin arkadaşlar bu yeni sistemde ebedi de attend lere x4 rsb sıktığım halde hasar ve isabet de 3 4 saniye sürüyor eski sistemde x4 rsb tek atarken neden yeni sistemde gecikme veya artık ne ise sebeb nedir bu her heryerde de aynı ebedide net sekilde aalaşıldığı için örnek olark orayı verdim saygılar

5. Erlik

Selamlar,

Oyun klasöründeki upload_2025-5-18_12-0-6.png dosyası ile güncellemeleri kontrol edebilirsiniz. Güncelleme varsa otomatik olarak yüklemeye başlayacaktır. İndirme tamamlandıktan sonra "Start" butonu belirecek ve "Start" butonuna tıklayarak oyunu güncellenmiş sürümde başlatabilirsiniz.

Sorunu daha iyi anlayabilmemiz ve inceleyebilmemiz için destek ekibimize görsel ve video kaydı ile bir bilet oluşturur musunuz?

İyi forumlar..

ŞahFD bunu beğendi.
  6. ŞahFD

ŞahFD User

Çok teşekkür ederim çok sağolun kitleyebilirsiniz

7. Erlik

Rica ederim, isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.