Unity ahlaksız oyuncular, botlar ve buglar

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve stan01x tarafından 30 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. stan01x

stan01x User

Server açılalı 2 hafta olmadı birkaç oyuncu 10bin düşman öldürme görevini bitirmiş. Şimdi bu göreve ulaşmak için bile 24 saat aralıksız oynasan en az 4-5 günde 22 levele gelirsin. Sonrasında 24 saat düşman öldürsen 1 hafta sürer. Bu arkadaş 3 günde bu görevi ''pushing'' yapmadan bitirdiğini iddia ediyor : https://prnt.sc/dMMVGpgHeCQr
    30 kişi supporta ticket attık şikayet ettik pushing yapıyor diye, cevap yok. Cumartesi gününden beri başka bir konuda gönderdiğim ticketlara da cevap gelmedi supporttan. Birkaç gündür de botlar piyasaya çıktı. Düşük seviyede leonov alıp x-3 haritasında atanlar vardı, dün itibari ile 13-14 saat aralıksız invoke kesen botlar vardı 3bl haritasında. Ben ve arkadaşlarım bu tür oyuncular ve botlar olmayacağına inanarak tekrar başladık oyuna ama bu şekilde devam ederse bırakacağız. Sadece oyuncular değil oyunun kendisi ve supporttan da o kadar kötü deneyimler alıyoruz ki şu son 2 haftada oynama hevesimiz yok oldu.

Klan arama hala çalışmıyor, saatte en az iki kere client crash veriyor. Sevkiyattan kazanılan bazı eşyalar hesaba gelmiyor. Uridium bankası çalışmıyor. Satın alımlar bazen 3-4 saat sonra hesaba geçiyor. Acil görevler sekmesi çalışmıyor. Enfeksiyon veya enerji transferi etkisindeyken kamuflaj çalışmıyor, kamuflaj altındaysan pet yine de görünüyor. Pet çoğu zaman ateş etmiyor. Oyun içinde gruba yeni kişi katıldığında gruptaki tüm oyuncular yeniden bağlan uyarısı alıyor. Mindfire keserken ölünce ''wrong server'' uyarısı geliyor oyunu yeniden başlatmak zorunda kalınıyor. Bazı görevlere tıklayınca yeniden bağlan uyarısı veriyor ve o görevler hiçbir şekilde etkinleştirilemiyor.
    Ve SUPPORT HİÇBİR ŞEKİLDE GERİ DÖNÜŞ YAPMIYOR. (30 kişi ticket atıyoruz, 1 tane geri dönüş yok).
    En bombayı da sona sakladım: Sınırsız rinusk kasabileceğiniz bir bug var şu an oyunda ve eminim haftalarca düzeltilmeyecek, geliştiricilerin haberi bile olduğunu sanmıyorum. Supporta attığımız ticketlara biri bakar umarım ve bi an önce düzeltirler.

2. hus34

hus34 User

Bende 4 yıl önce bırakmıştım bi başlayayım dedim yeniden bin pişman ettiler, böyle giderse oynamayı düşünmüyorum.

stan01x bunu beğendi.
  3. aha taraflı birini admin yapmışlar dedim diye 100yıl ban verdiler kimden neyi bekliyon?böyle yazıyorum diyede forumdanda banlarlar .çok seneler önce söylemiştim.böyle devam edersenin oyunda sadece birbirinizi kesersiniz.başkada oyuncu kalmaz diye.ama kapris öyle bişey...

4. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Bildirimleriniz için teşekkür ederiz destek ekibimize iletmiş olduğunuz biletler son zamanlardaki yoğunluktan dolayı biraz aksayabiliyor, 1 Hesabın incelenme işlemli saatler alıyor ve destek ekibimiz sadece bununla ilgilenmiyorlar, burada farklı görevleri de mevcut. Ancak onlar da gönüllü olarak buradalar, herkes elinden geldiğince bunlara zaman ayırmaya ve işlerin kolaylaşması için çok büyük çaba sarf ediyor. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.

Öncelikle haksız ithamda bulunmasaydınız kelimelerinize dikkat etseydiniz böyle bir şey yaşanmazdı durumun kaprisle bir alakası yok, düzgünce fikrinizi belirtebilirsiniz "Benim gözümde admin taraflı gibi duruyor, Bence admin taraflı" Kendi fikrinizi belirtme durumu "Bence" kelimesi ile ifade edilir.

Genel olarak ortaya bir şey atmak bu ifadeden kaçınarak bahsetmek iftira atmaktır. (Böyle yazıyorum diye de forumdan banlarlar) demek yerine ifade biçiminizi düzeltirseniz bir sorun kalmayacaktır. Şu anda çok seneler önce olan adminlerin hiçbiri burada değil gördüğünüz üzere.

Not: Bu uyarımdan sonra konuyu tartışma konusuna çevirmeyin. Şahsi olarak çözülmesi gereken bir durumunuz var ise sohbet bölümüne konu açın oradan ilerleyelim konuyu kirletmenin hiçbir anlamı yok. Ayrıca uyarılarımı görmezden gelip bu tutumu sergilemeye devam ederseniz forum hesabınıza da cezai işlem uygulanacaktır.

İyi Forumlar.