Unity bağlantı sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mufasa98 tarafından 12 May 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mufasa98

Mufasa98 User

Hocam GBL3 titan sw de oynuyorum bu unity bağlantı sorunu ne zaman çözülecek? yüksek dalgalar da oyun kasmasın diye unity de yapayım dedim bağlantı koptu gemi patladı emekler gitti boşa sürekli bağlantı kopuyor bunun önüne ne zaman geçilecek?

2. ONURBEY

ONURBEY User

Unity Sunucusunun biraz daha düzenlenmesi lazım. Tam oturmadı daha.

Bende Ebedi kapısında, bağlantı sorunları yüzünden 3 defa patladım. Eski sunucu da hiç patlamıyordum.

Unity Sunucusuna geçtiğiniz zaman, ekranınızı tamamen sıfırlayacaksınız. her şeyi yeniden kuracaksınız.

Ayarlar kısmından bilgisayarı zorlayan bazı seçenekleri, minimuma indireceksiniz.

Örneğin harita arka planı bende simsiyah, hem gözü yormuyor. hem de ekran kartının yükünü azaltıyor.

Bende FPS sürekli 144 Hz.

Saygılar sevgiler

3. Peppee

Peppee User

Intel i7-14700K 32 gb ram Yirmi Çekirdek 3.40 GHz pc çöktü unıtye geçersekomple oyunu brakırım mhtemelen