Unity ekran siyah

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve .RiMuRuRu. tarafından 21 Eylül 2026 22:53 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

Uzuuun bir aradan sonra unity yükleyerek hele bir bakayım dedim oyuna. Programı indirdim, yükledim. yüklenen programı tıkladım ama ilkin ice meteroid resmi çıktı, yüklemeler yapıldı ama sonra siyah ekranda kaldı uzun bir süre. Sadece sağ alt köşede darkorbit 1.1.112 gibi bir şeyler yazdı.
    Neyi yanlış yapıyorum?

Bir de ayrıca şunu soracağım. Darkorbit omega diye bir özellik gelmiş. Bu uygulama ile günlük ne kadar uridium kasılabiliyor?

2. antivirüs'ü kapatıp öyle açman lazım yüksek ihtimal antivirüsten kaynaklı

3. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

Şimdi farkettim, deneme amaçlı eski pcye yükledim. Onun Ram'i ise 4 GB. Sanırım en az 8 Gb istiyordu. Bundan açmamış olabilir mi?

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Arkadaşın dediği gibi bazı antivirüslerde sıkıntı olabiliyor. Kontrol et istersen. belki güvenilir olmayan diye algılamış olabilir. Bunun dışında AMD ekran kartlarında sıkıntı oluyordu ara ara. Belki ondan da olabilir. Ekran kartın AMD ise..